Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové pod zelím pečené - z remosky

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 4. 2018 07:00

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 320 kJ / 554 kcal
Bílkoviny52,70 g
Tuky9,90 g
Vláknina22,10 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 6,55 g
Sůl16,00 g
Sacharidy54,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Použít můžeme i pokrájenou plec, množství pro 3 osoby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zujali

29. 11. 2020 22:02

recepty73: děkuji :-)

recepty73 recepty73

29. 11. 2020 21:55

zujali: ...určitě ;-):yes:, v zaklopeném pekáčku nebo zapékací misce...

zujali

29. 11. 2020 19:39

Remosku nemám ☹️. Tak snad by to šlo vyzkoušet v troubě.

casino casino

3. 5. 2018 20:22

Hanis:
No, mám raději, když zelí chutná jako zelí :yes:
...ale už chápu co znamená "všechny chutě se propojí " 8-(

recepty73 recepty73

1. 5. 2018 07:32

Hanis: popoluska340: ...děkuji za komentáře:-K ...žádné velké nádobí a skvělý oběd téměř bez práce;-):-D...

popoluska340 popoluska340

30. 4. 2018 12:25

urcite by mi chutilo,musim vyskusat ukladam do kucharky :yes::yes::yes::yes:

Hanis

30. 4. 2018 07:32

Dělám podobně, je to výborné - všechny chutě se propojí <3:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recepty do remosky z vepřového masa vepřová pečeně remoska recepty veprove maso v remosce recepty z remosky vepřové v remosce veprova krkovice v remosce veprove maso z remosky pečené vepřové v remosce vepřová pečeně v remosce pečeme v remosce recepty krkovice v remosce pečení masa v remosce pečená krkovice v remosce vepřová pečeně recepty recepty pro remosku krkovice z remosky pecene maso v remosce vepřové plátky se zelím remoska z vepřového masa

Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, kmín drcený, sádlo, zelí kysané, protlak rajčatový, česnek, maso uzené, maso uzené, cukr krupice

TopRecepty.cz

Vepřové pod zelím pečené - z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7rqG