Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Voňavé vepřové plátky po toskánsku

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 5. 2018 23:02

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie5 795 kJ / 1 385 kcal
Bílkoviny13,08 g
Tuky101,12 g
Vláknina24,32 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,73 g
Sůl4,01 g
Sacharidy73,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: starší číslo magazínu Albert, recept je od Z. Polreicha

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové po toskánsku vepřové po toskánsko vepřové plátky vepřové maso po toskánsku veprove kotlety po toskansku recept veprove po toskánsku upecene veprove platky recepty z veproveho veprove maso po toskánsko vepřová pečené po toskánsko žampiony po toskánsku kotleta po toskánsku veprovy platek po toskánsku maso po toskansku vepřové maso recepty po toskánsko vepřová pečeně po toskánsku co z veprovych platku vepřové plátky v mouce

Suroviny: plátek vepřový, mouka hladká, cibule, slanina, fenykl, česnek, víno červené suché, ocet vinný, rajče, rozmarýn, tymián čerstvý, skořice, cukr třtinový, sůl, pepř, olivy černé, petrželka, olej olivový

TopRecepty.cz

Voňavé vepřové plátky po toskánsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nq4Y