Libanonské brambory
Batata harra jsou tradiční libanonské brambory, které se servírují jako drobná pochutina k vínu nebo k pivu. Batata harra v překladu znamená “pikantní brambory". Kromě pikantního kajenského pepře tyto brambory vynikají také spoustou čerstvých bylinek.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,04 g |
Tuky | 31,69 g |
Vláknina | 8,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 44,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Ochutnejte svět.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2021 18:02
11. 3. 2018 12:09
:
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 4 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 23 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Kynuté ovocné knedlíky
Monica19 uvařila před 3 minutami
Kynuté houskové knedlíky
janakrejzarova uvařila před 59 minutami
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 1 hodinou
Moravský vrabec
KlaraVesela uvařila před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 3 hodinami
Vepřové výpečky II
kulisek uvařil před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Ivca78 uvařil před 5 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dokonalé bramborové krokety: Aby byly uvnitř vláčné a na povrchu křupavé, musí se hlavně správně smažit
Co s kroutícím se papírem na pečení. Stačí použít jednoduchý trik
Jak používat libeček a připravit libečkové pesto. Oblíbená jídla, která dochutíme libečkem - polévky a bramborové či masové pokrmy
Další recepty
Tématické fráze: libanonské recepty brambory recepty top recepty z brambor libanonske menu recepty brambory top recepty lybanonske recepty libanonské recepty cz
Suroviny: brambory, česnek, paprika, pepř cayenský, koriandr čerstvý, olej olivový, šťáva citronová, pepř mletý, sůl, petrželka
Libanonské brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jmZB
2 názory