Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Libanonské brambory

Batata harra jsou tradiční libanonské brambory, které se servírují jako drobná pochutina k vínu nebo k pivu. Batata harra v překladu znamená “pikantní brambory". Kromě pikantního kajenského pepře tyto brambory vynikají také spoustou čerstvých bylinek.

Hodnocení receptu je 4,9 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

10. 3. 2018 23:25

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 093 kJ / 500 kcal
Bílkoviny6,04 g
Tuky31,69 g
Vláknina8,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy44,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Ochutnejte svět.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zujali

27. 9. 2021 18:02

:-)

RubyRom RubyRom

11. 3. 2018 12:09

:yes::yes::

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: libanonské recepty brambory recepty top recepty z brambor libanonske menu recepty brambory top recepty lybanonske recepty libanonské recepty cz

Suroviny: brambory, česnek, paprika, pepř cayenský, koriandr čerstvý, olej olivový, šťáva citronová, pepř mletý, sůl, petrželka

TopRecepty.cz

Libanonské brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jmZB