Gnocchi s listovým špenátem a houbovou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 574 kJ / 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 0,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 3. 2018 10:44
16. 3. 2018 10:34
Ale dejme tomu: na jedne panvi bych udelala cibuli, porek, houby, spenat a na druhe bych opekla slaninu, vybrala ji z tuku a prendala do zakladu vcetne smetany.
Do vypeku po slanine by stacilo pridat trochu tuku a syrove gnocchi v nem osmazit bez predvareni, podle receptu zde na TR, tusim od isindy, vychytavka uzasna. Opecene gnocchi pridame do prvni panve a promichame v omacce.
16. 3. 2018 07:28
15. 3. 2018 23:01
15. 3. 2018 20:10
15. 3. 2018 17:46
15. 3. 2018 12:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 11 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 4 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 4 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: gnocchi s houbami gnochi s listovým špenátem gnocchi s lesnimi houbami gnocchi se špenátem gnocchi se špenátem a smetanou gnocchi se špenátem a houbami noky se špenátem a houbami gnochi se špenátem a houbami gnocchi s houbovou omáčkou gnochi s houbami gnocchi se špenátem a s houbami nočky se špenátem a žampiony gnocchi s houbami a špenátem gnochi se špenátem a houby gnochi na houbác zapečené gnocchi s houbami houbové gnocchi gnocchi se špenátem a se žampiony gnocchi se špenátem a z hub gnocchi s houbami recept
Suroviny: cibule, cibule, pórek, slanina, špenát listový, smetana, sůl, pepř, česnek, pažitka, máslo, houby lesní, olej, gnocchi
Gnocchi s listovým špenátem a houbovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4o6k
7 názorů