Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špaldová kaše

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 7. 2018 18:04

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie535 kJ / 128 kcal
Bílkoviny10,80 g
Tuky6,60 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 153 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Doba varu je variabilní, záleží na tom, jestli lžíce vloček budou zarovnané nebo vrchovaté, jaké se použije mléko...jde o to, aby kaše zhoustla, ale aby to nebyla tuhá hmota, která se dá krájet - prostě kašovitá konzistence.

Minimálně by kaše měla vřít 10 minut, pokud je tam stále moc tekutiny, vaříme o chvilku déle - proto je v popisu uvedených 12-14 minut, tak mi to vycházelo, ale někdo může chtít kaši řidší, proto si může čas upravit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na spaldovou kasi kase ze spaldovych vloček kaše z spáldových vlocek špalková kaše recept špalková kaše špaldová kaše z vloček špaldové vločky jak upravit špaldová rýže recept špaldvá kaše

Suroviny: mléko rostlinné, vločky špaldové, agáve, ovoce

TopRecepty.cz

Špaldová kaše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vBNX