Špendlíkový koláč s vůní perníku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 712 kJ / 3 038 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,08 g |
Tuky | 138,84 g |
Vláknina | 32,40 g |
Cholesterol | 666 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 330,64 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo špendlíků by se do koláče daly použít švestky nebo slívy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 9 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 30 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Štědrovečerní menu: Inspirujte se výběrem receptů na kapra, polévku i bramborový salát
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: špendlíkový koláč koláč ze špendlíků špendlíkové řezy
Suroviny: jogurt bílý, vejce, olej slunečnicový, rum, cukr třtinový, cukr vanilkový, mouka hladká, kakao, prášek do perníku, koření do perníku, máslo, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do perníku, kakao, špendlíky
Špendlíkový koláč s vůní perníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EMN0
0 názorů