Staropražské obložené hovězí s vaječnou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 930 kJ / 1 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,98 g |
Tuky | 67,78 g |
Vláknina | 8,01 g |
Cholesterol | 871 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 9,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ještě by na talíři měly být nakládané hříbky, ale ty bohužel nemám.
Ve staré Praze asi neznali dijonskou hořčici, to jsem si upravila podle chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2018 19:48
22. 7. 2018 19:50
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Omeleta se sýrem
Přidáno před 35 minutami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 12 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 18 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 21 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno 19. 4. 2024 08:50
Právě bylo uvařeno:
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
Dominika.jecmikova uvařila před 22 minutami
Kynuté buchty - jako šátečky
1Blanka uvařila před 37 minutami
Koláč z jablkového těsta s tvarohem, ovocem a drobenkou
Flipicek uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Moanka uvařila před 1 hodinou
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 11 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 12 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 12 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dobrá polévka patří do sychravého počasí: Naše babičky vařily skvělý vývar, čočkovou s klobáskou, zelňačku i hrstkovou polévku
Steak z hlávkového zelí: Zdravá zelenina chutná nejen vegetariánům
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
Další recepty
Tématické fráze: hovězí maso varene s dijonskou omackou hovězí plátky s vaječnou omáčkou
Suroviny: maso hovězí, mrkev, petržel, celer, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, sůl, vejce, olej, hořčice dijonská, kapary, sůl, řepa červená nakládaná,
Staropražské obložené hovězí s vaječnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4opn
2 názory