Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený smetanový patizon

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

1. 8. 2018 12:29

Suroviny

Porce: 2-3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 006 kJ / 1 675 kcal
Bílkoviny10,82 g
Tuky175,56 g
Vláknina2,56 g
Cholesterol 159 mg
Sodík 5,76 g
Sůl14,40 g
Sacharidy12,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Česnek jsem po orestování vyndala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: zapečený patizon s rajčaty zapečený patizon recepty z patizonu patizon recept zapečený patizon recepty recepty patizon zapečené patyzony s masem patizon recepty patizon zapečený recepty zapečeny patizon a z dyně zapečený patizon s rajčaty zapečený smetnový patizon patizon s masem a se smetanou recept na patizon zapečený patizon bez masa patizony recepty patizon zapečený restovaný patizon s pohankou

Suroviny: patizon, slanina, maso vepřové, smetana, česnek, olej, vegeta, pepř

TopRecepty.cz

Zapečený smetanový patizon

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q4R2