Hamburgery s volským okem a žampiony
Jak ještě víc ozvláštnit klasický hamburger? Zkuste to podle tohoto receptu. Osmahněte žampiony a přidejte je spolu s volským okem k masové placce a zelenině do opečené bulky s majonézou a barbecue omáčkou.
Suroviny pro 8 kusů
8 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 7 738 kJ / 1 849 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,39 g |
Tuky | 89,88 g |
Vláknina | 21,28 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 7,88 g |
Sůl | 19,93 g |
Sacharidy | 24,08 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 15 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 25 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 29 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
Jak restovat žampiony. Jednoduchá úprava žampionů nám zabere jen chvilku a skvěle si pochutnáme
Další recepty
Tématické fráze: volské oko s houskou volské oko v housce hamburger recept z mletého masa a volské oko volské oko recept grilováné volské oko opect zampiony volské oko v houzce volské vejce do hamburger
Suroviny: maso hovězí mleté, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, hořčice plnotučná, chilli, vejce, houska, cibule, rajče, sýr plátkový, žampióny, olej olivový, sůl, pepř mletý, salát ledový, majonéza, hořčice, omáčka steak barbecue
Hamburgery s volským okem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9M6x
0 názorů