Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaný pečený bůček

Pečené copánky z bůčku marinovaného v zajímavé marinádě z medu, sójové omáčky, balsamica a koření zaujmou jak chutí, tak pěkným vzhledem. Podávat je můžeme jako hlavní chod, nebo jako pohoštění na oslavách.

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min bez doby marinování

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava, bez doby marinování)

12. 9. 2018 15:07

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie14 978 kJ / 3 580 kcal
Bílkoviny151,09 g
Tuky297,80 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 3,27 g
Sůl7,30 g
Sacharidy72,37 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

A proč do marinády balsamikový ocet? Já ho dávám do většiny marinád na maso, chuťové ho tam neucítíte, ale maso je šťavnatější a křehčí. Zkuste.

Moje recepty a ostatní fotografie najdete na https://inkitchenopen.blogspot.com/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

radekhk radekhk

21. 9. 2023 12:51

Jako vypadá dobře , ALE proč zázvor, med , balzamico, sojovku a ještě mraky koření??? Nestačil by česnek , kmín a třeba pálivá paprika... proč se všichni snaží udělat z jakéhokoliv jídla nějakého italského kočkopsa

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 4. 2022 07:59

:-)<3:yes: parádní recept i foto :yes::-K

Palika Palika

17. 9. 2018 22:34

ale sakra ... už teď se mi sbíhají sliny, že jsem se sem vůbec koukal na noc :-)

palec nahoru :-) :yes::yes::yes:

mlsnej vena

16. 9. 2018 21:28

Karasek z bucku? No to musim zkusit.

Olinka5555

12. 9. 2018 23:52

vypadá to luxusně a určitě to tak i chutná, určitě zkusím:yes:

Nadja Nadja

12. 9. 2018 21:47

Andrej, Ty jsi ale hračička !!! Bůček máme rádi, a tenhle vypadá exkluzivně. :yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 9. 2018 15:47

Veřové i kuřecí pečené maso zapletené v copánku máme rádi,ale tato úprava s marinádou se mi opravdu velice líbí<3:yes:Andri také díky za vychytávku s balsamikovým octem:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: marinovaný pečený bůček marinovaný bůček pečený marinovaný bůček nejlepší pečený bůček peceny bucek vepřový bůček marinovaný pečený pečený buček top recept recept na marinovany bůček pečený bůček top recepty marinovany bucek v sójové omáčce pečený bůček na medu peceny bucek recept bůček recepty peceny bucek marinovany bućek marinovany marynovany bucek marinované pečený bucek vychytávky nejlepší pečený bůček recepty pečený buček marinovaný buček recept

Suroviny: bůček, zázvor, česnek, med tekutý, ocet balsamiko, omáčka sojová, koření, kmín drcený, cibule, sůl

TopRecepty.cz

Marinovaný pečený bůček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v4jL