Nákyp s houbami a buráky
Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Energie | 4 828 kJ / 1 154 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,44 g |
Tuky | 105,06 g |
Vláknina | 3,20 g |
Cholesterol | 963 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 18,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejlepší je směs hub, já měla pravé klouzky (s hnědým kloboukem), pak různé modráky, masáky, strakoše, žampiony. Nehodí se lišky, pevné hřiby a tvrdé houby. Mohou se použít samozřejmě i housky místo tmavého pečiva. Dobrý je teplý i studený. Teplý se zeleninovým salátem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 12 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 19 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 47 minutami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 9 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 9 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 10 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 10 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 10 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Další recepty
Tématické fráze: mleté buráky recepty s buráky hermelín s buráky houbový nákyp
Suroviny: houby lesní, bageta, mléko, koření houbová variace, pepř mletý, tymián, dobromysl, petrželka, vejce, sůl, máslo, olej olivový, kmín drcený
Nákyp s houbami a buráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0zAV
0 názorů