Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nákyp s houbami a buráky

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

20. 9. 2018 01:17

Suroviny

Porce: 4+

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 828 kJ / 1 154 kcal
Bílkoviny32,44 g
Tuky105,06 g
Vláknina3,20 g
Cholesterol 963 mg
Sodík 378 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy18,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejlepší je směs hub, já měla pravé klouzky (s hnědým kloboukem), pak různé modráky, masáky, strakoše, žampiony. Nehodí se lišky, pevné hřiby a tvrdé houby. Mohou se použít samozřejmě i housky místo tmavého pečiva. Dobrý je teplý i studený. Teplý se zeleninovým salátem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mleté buráky recepty s buráky hermelín s buráky houbový nákyp

Suroviny: houby lesní, bageta, mléko, koření houbová variace, pepř mletý, tymián, dobromysl, petrželka, vejce, sůl, máslo, olej olivový, kmín drcený

TopRecepty.cz

Nákyp s houbami a buráky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0zAV