Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí v zelenině

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 5. 2018 13:37

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie532 kJ / 127 kcal
Bílkoviny3,58 g
Tuky0,70 g
Vláknina11,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Hodí se k tomu veškerá příloha: kolínka, rýže, bramborová kaše....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

23. 5. 2018 05:57

Drobek: souhlasím se Simonou, stačí chvilička a je to špatně, já osobně po přidání papriky stahuji z ohně, horká pánev/kastrol stačí na rozvonění základu a dávám zpět na oheň až při přidání masa a podlití. A špetka uzené papriky:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

23. 5. 2018 00:13

Roman89: ;-);-):yes::yes::yes::yes::yes:

Roman89

22. 5. 2018 23:37

Ano, vim ze by to mohlo zhořtknout taky jsem tím nemyslel smazit 5 minut ale jen chvilku aby to nabrala ta cibulka a i ten trošek oleje. Me zatim njc nezhořtklo to by mi děti asi nejedli :-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

22. 5. 2018 23:17

Drobek: myslím,že už víš odhadnout dobu a pokud by jsi to nedovedl,tak by to bylo hořké a neříkej,že né;-)To se musí umět odhadnout,ale to je na praxi;-)Já bych to neriskovala;-)Stačí chvíle a je celý pokrm na draka;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

22. 5. 2018 23:08

Merylas: Přikláním se k tvé verzi,já to dlouho nenchávám neb vím,že to po delší době opravdu zhořkne,múj muž to nechává dosti dlouho a už to není ono,asi neumí vychytat tu dobu,protože ve výsledku je cítit ta hořká chuť a je to škoda!!;-)

Drobek Drobek

22. 5. 2018 22:12

Nezhořkne, to je pověra, jen se musí hodit do tuku a nechat rozvonět, "vykvést". Ale jen chvíli, ne 5 minut:-p

Merylas Merylas (moderátorka)

22. 5. 2018 08:26

Mletou papriku bych v žádném případě nenechávala chvíli"smažit". Jen zpěnit a dost, jinak zhořkne.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pikantni kureci kostky se zeleninou a nudlemi

Suroviny: prsa kuřecí, cibule, rajče, paprika čerstvá žlutá, sůl, pepř, paprika čerstvá červená

TopRecepty.cz

Kuřecí v zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pvAm