Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Batátová polévka s cizrnou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min+vaření cizrny

30 min+vaření cizrny

25. 5. 2018 07:18

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 085 kJ / 976 kcal
Bílkoviny60,98 g
Tuky18,17 g
Vláknina106,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 36 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy90,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

helusa27 helusa27

17. 12. 2022 20:51

Dala jsem místo tymiánu žlutou curry pastu, strouhaný kokos a římský kmín, na cibulce orestovala mrkev s trochou česneku a zamrazila si do práce 6 porcí. Díky za recept.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cizrna recepty cizrnová polévka batátová polévka batátová polévka-recept recept batátová polévka recept polévka z cizrny polévky recepty cizrna recept polévky recept recept na polévku z z cizrny mrkvovo batátová polévka s cizrnou

Suroviny: batáty, cizrna, pepř bílý, olej, cibule, sůl, tymián čerstvý

TopRecepty.cz

Batátová polévka s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4oOk