Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubnové zelí s jablky a česnekem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 6. 2018 20:03

Suroviny

Porce: 4-5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 457 kJ / 587 kcal
Bílkoviny22,83 g
Tuky2,23 g
Vláknina46,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 183 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy103,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Česnek dodá zelí výbornou výraznou chuť.

Kedlubnové zelí podáváme stejně jako klasické zelí - my jsme si k němu dali vepřové kotlety pečené s hořčicí a cibulí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

medmic

10. 6. 2018 12:29

Jo, kedlubnové zelí jsem se musel naučit jíst. Ale teď toho rozhodně nelituju :)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kedlubnové zelí s jablky struhadlo na kedlubny giganty kedlubnový zelí recept kedlubny a pórek kedlubnové zelí s jablkem

Suroviny: kedlubna, jablko, pórek, česnek, sůl, olej olivový

TopRecepty.cz

Kedlubnové zelí s jablky a česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ml4m