Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá rybízová bublanina pečená v remosce

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 6. 2018 22:16

Suroviny pro 8

8

Nutriční hodnoty

Energie13 774 kJ / 3 292 kcal
Bílkoviny76,54 g
Tuky102,91 g
Vláknina32,05 g
Cholesterol 789 mg
Sodík 643 mg
Sůl2,09 g
Sacharidy498,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je vhodný pro větší remosku Grand s průměrem 32 cm.

Můžeme použít i jiné druhy ovoce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

27. 7. 2023 09:32

Hella (moderátorka): Tak tohle vyzkoušeno nemám, spíš vypnu o chvíli dřív ke konci pečení a nechám tzv "dojít". :-)

Hella Hella (moderátorka)

23. 7. 2023 19:48

Několik let a před mnoha lety jsem pekla jen v remosce. A v přiloženém popisu bylo napsáno, že se má po zapnutí a vložení masa (buchty atd.) péct asi 10 minut a pak na 10 minut vypnout, neotevírat a pak normálně péct dál. A peklo to v pohodě.

Merylas Merylas

28. 7. 2022 20:15

satelit: Já jsem měla na mysli, že se na mřížku plynové varné desky nebo plynového sporáku otočí ten horký vrchní díl remosky, to víko, které hřeje. Asi jsem se špatně vyjádřila. U novějších typů remosek už lze víko převrátit a s opatrností položit na nějaký rovný povrch, ale u starších typů to nejde. A jinak, co se týká položení mísy s obsahem přímo na zapnutou varnou desku, tak to jsem u moučníků nezkoušela, ale pomáhám si tak u masitých pokrmů, že chvíli dusím na sporáku a teprve pak přiklopím víkem a peču.

satelit

25. 7. 2022 22:47

satelit: Merylas, myslíte postavit pečící mísu na varnou desku? Nevím, jestli dobře odhadnu teplotu desky a dobu, zkusím to. Děkuji.

satelit

7. 4. 2022 16:01

Merylas: Děkuji, jste moc hodná, vše vyzkouším.

Merylas Merylas

7. 4. 2022 08:56

Děkuji za pochvalu. :-K U jiného receptu jsem psala, že jsem se setkala s názorem, že se ve starých hliníkových mísách pečivo a moučníky odspodu propékají lépe. Ale tady byla použitá teflonová mísa. Takže mě napadá, že jedině péct déle, povrch dříve překrýt alobalem aby se nepřipaloval a nebo hned po upečení otočit to pečící víko a "posadit" na to mísu. Pokud máte plynový sporák nebo varnou desku, dobře se to praktikuje na té mřížce. Začala jsem to dělat u chleba, aby byl zespodu propečenější a osvědčilo se mně to. Taky je třeba upravit množství těsta pro danou mísu, mám na mysli objemově, aby ho nebylo hodně. To se pak taky špatně propeče a nahoře se už připaluje.

satelit

5. 4. 2022 21:06

Krásná bublanina, pěkně upečená i zespodu. Jak to je možné, já mám pečivo zespodu světlé a to se mi nelíbí.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybízová bublanina pečeme v remosce recepty remoska recepty bublanina z remosky rychlá bublanina bublanina do remosky pečená bublanina z hery rybizova buchta v remosce recepty do remosky top recept bublanina top recepty merylas bublanina pecena buchta bublanina recepty pro remosku rychlá bublanina z remosky rybízová buchta z remosky rychlá ovocná buchta recept na pecenou bublaninu ribezlova buchta top recepty bublanina merylas nadychana bublanina s brusinkami

Suroviny: mléko, cukr moučkový, tuk hera, vejce, mouka polohrubá, mouka hladká, prášek do pečiva, cukr vanilkový, kůra citronová, rybíz červený, cukr krupice, skořice mletá, olej, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Rychlá rybízová bublanina pečená v remosce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Qp9G