Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mont Blanc - dezert z jedlých kaštanů

Jedlé kaštany nejsou u nás zrovna tradiční surovinou, o to víc vás však jistě překvapí svojí chutí. Kaštany povaříme s vanilkou, kakaem a rumem. Krémem pak plníme sklenice a zdobíme šlehačkou a čokoládou.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

10. 11. 2018 19:17

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 232 kJ / 1 250 kcal
Bílkoviny27,53 g
Tuky16,83 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 133 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy223,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 11. 2018 18:29

Óó, dala bych si, ale jedlé kaštany jsem možná zatím jen viděla, nezkoušela jsem :-)

srettka

11. 11. 2018 12:44

Jooo, to je mlsanda<3 :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na dezert s kaštanama jedlé kaštany recepty dezert z z ledových kaštanů vyloupane jedle kastany recepty recept na jedlé kaštany dezert monblank dezert s ledovymi kastany moucnik jedle kastany ledové kaštany dezert babovka z jedlich kaštanu dezert z pečených kaštanu babovka s jedlych kastanu

Suroviny: kaštan jedlý, mléko, cukr, kakao, rum, lusk vanilkový, šlehačka, čokoláda

TopRecepty.cz

Mont Blanc - dezert z jedlých kaštanů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v4Mm