Kedlubnové zelí
Nechce se vám dělat s klasickým zelím a díváte se po inspiraci? Vyzkoušejte tradiční recept české kuchyně - kedlubnové zelí. Nebojte se ho připravit ke kachně či huse, perfektně se k vypečenému masu hodí.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 996 kJ / 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,67 g |
Tuky | 17,46 g |
Vláknina | 24,75 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 53,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Když jsou kedlubny Giganty, tak si je strouhám do zásoby a dám je zmrazit. Když potřebuji zelí, vytáhnu ho z mrazáku a je rychle hotové.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 4. 2024 15:28
30. 9. 2023 14:14
20. 6. 2023 12:44
20. 6. 2023 07:35
20. 6. 2023 07:34
21. 6. 2021 08:07
19. 3. 2016 22:07
19. 3. 2016 22:05
24. 10. 2015 11:01
10. 10. 2015 11:39
23. 6. 2015 16:17
12. 6. 2014 12:28
12. 6. 2014 12:03
12. 6. 2014 10:38
18. 9. 2013 17:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 1 hodinou
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 11 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 37 minutami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 2 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 3 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 4 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 5 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 5 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 6 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 7 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: kedlubnove zeli kedlubnové zelí recept recept kedlubnové zelí recepty z kedlubny kedlubnové zelí zelí z kedlubny recept na kedlubnove zeli jak udělat kedlubnové zelí kedlubové zelí zelí z gigantu zelí z kedluben recepty na kedlubnové zelí recepty kedlubnové zelí kedlubnový zelí kedlubkové zelí kedlubnové zelí recepty recepty gigant kedlubna zelí z kedlubnů zelí s kedlubny kedlubna gigant recepty recepty z kedlubny gigant
Suroviny: kedlubna, cibule, mouka hladká, sádlo, sůl, kmín celý, cukr, ocet
Kedlubnové zelí
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gWv
25 názorů