Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubnové zelí

Nechce se vám dělat s klasickým zelím a díváte se po inspiraci? Vyzkoušejte tradiční recept české kuchyně - kedlubnové zelí. Nebojte se ho připravit ke kachně či huse, perfektně se k vypečenému masu hodí.

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

12. 7. 2009 12:06

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 996 kJ / 477 kcal
Bílkoviny15,67 g
Tuky17,46 g
Vláknina24,75 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 132 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy53,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Když jsou kedlubny Giganty, tak si je strouhám do zásoby a dám je zmrazit. Když potřebuji zelí, vytáhnu ho z mrazáku a je rychle hotové.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Liberečák

5. 5. 2013 11:32

Právě začínám :) už se těším na tu mňamku...:-))

Comtesca Comtesca

15. 9. 2012 13:56

Dneska jsem ho dělala k obědu. Všichni jsme si pošmákli - byla to dobrota. Dávám za 1:yes:;-)

Frantiska Frantiska

23. 7. 2012 09:14

varila jsem vcera dietni verzi :) bez cibulky a tuku (byli k tomu totiz stouchane brambory s cibulkou), jen podlit troskou vody

bohdana

22. 7. 2012 18:41

:yes::yes::-K

lucie

18. 12. 2010 14:39

mňam:yes:

AniCiz

20. 10. 2010 09:28

:yes::-K

Míla

5. 8. 2010 17:19

Je úplně jiné, než normální zelí, je daleko lepší.

pipre pipre

12. 7. 2009 14:42

Znám,už jsem ho dělala a máme ho moc rádi:-)Zrovna tak máme rádi kedlubnovou omáčku nebo smažené kedlubnové řízky (trochu předvařené v osolené vodě a obalené v trojobalu) Bodík:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 7. 2009 14:34

Já zbožňuji kedlubnové zelí a jak tady píše mirca, mám ho skoro raději, ale každý z nás má jinou chuť. Dělám skoro stejně, jen k cibuli přidávám slaninu.:yes::yes:

mirca75 mirca75

12. 7. 2009 13:11

Jarmilo:-).Dovolím si nesouhlasit s větou:-O-"Hotové je k nerozeznání od normálního"-to není pravda;pro mě je tohle zelí daleko lepší:-p;-):-D.Kedlubnové doma milujeme všichni ahned jak začínají být Giganty tak už v něm jedeme:-D:-DA je moc dobře že teď už je i tady na Topkách;-).Máš boďku;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kedlubnove zeli kedlubnové zelí recept recept kedlubnové zelí recepty z kedlubny kedlubnové zelí zelí z kedlubny recept na kedlubnove zeli jak udělat kedlubnové zelí kedlubové zelí zelí z gigantu zelí z kedluben recepty na kedlubnové zelí recepty kedlubnové zelí kedlubnový zelí kedlubkové zelí kedlubnové zelí recepty recepty gigant kedlubna zelí z kedlubnů zelí s kedlubny kedlubna gigant recepty recepty z kedlubny gigant

Suroviny: kedlubna, cibule, mouka hladká, sádlo, sůl, kmín celý, cukr, ocet

TopRecepty.cz

Kedlubnové zelí

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0gWv