Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 12. 2018 21:49

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie4 463 kJ / 1 067 kcal
Bílkoviny98,24 g
Tuky59,35 g
Vláknina14,64 g
Cholesterol 1,19 g
Sodík 441 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy29,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

28. 12. 2018 23:17

Prve to vypadalo jako testík, co vše TOPky ještě snesou :-(
No, a teď to vypadá na vzpomínku časů malin nezralých, že ;-)

mika59 mika59

28. 12. 2018 21:16

recepty73: Díky za perfektní odpověď, ale stejně mi to k sobě nejde...suché to musí být..lehce zakápnuté olejem..hlavně, že chutnalo..;-);-) Pěkný večer..

recepty73 recepty73

28. 12. 2018 20:53

mika59: ...tohle přece není rýpání a rád odpovím;-) ...toto "hromadné" jídlo jsem jedl poprvé někdy před 20-ti lety, kdy jsme se sešli na horské chatě jako banda na vánočních prázdninách ...peklo se večer (není vhodné pro malé děti), ve dvou pekáčích, které se daly doprostřed stolu spolu, s talířem na kosti a každý si nabíral co hrdlo ráčí, vidlička nebo lžíce na játra s bramborem stačila, krky do vlastních, nekoukalo se na umatlané prsty, které se nutně musely olizovat, ale chutnalo nám;-) ...místo zeleninového salátu bylo pivko a bylo to skvělý:-Q:-D ...do meníčka v restauraci bych to nezařadil, ale výborné to je ...jak dlouho se peklo tehdy, nevím, já pekl v remosce, která se nejprve nahřívá, takže v troubě by asi 30 minut stačilo a jak jsem již podotkl, krky nejlépe "protekční" domácí a masitější;-):-8
...toto jsem mohl napsat vlastně už do poznámky pod receptem, že;-):-D

hospodyne

28. 12. 2018 20:32

mika59: mluvíte mi z duše, jen jsem nechtěla "rýpat". Také by mě, mimo jiné, zajímalo, jak se to jí

mika59 mika59

28. 12. 2018 20:26

Jirko, vždy když jdu kolem tohoto receptu tak se zaseknu..Pořád si nedovedu představit, péct kuřecí krky na kterých nic není 40 minut, s játry, kterým zase stačí pár minut, aby nebyla suchá. Neber to jako kritiku, jen mě zajímá..jak se to jí? Krky obíráme rukama (jinak to nejde) a zbytek ?..Prostě si to nedovedu představit, ale nemyslím to špatně..zvědavost, jak se to má jíst...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí krky top recepty krky játra a žampiony zapečené zapečené kuřecí krky s játry a žampiony

Suroviny: krk kuřecí, játra kuřecí, žampióny, brambory, cibule, zázvor, česnek, pepř, tymián, olej

TopRecepty.cz

Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QE9Z