Kvásková focaccia
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 655 kJ / 2 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,55 g |
Tuky | 62,32 g |
Vláknina | 17,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 370,36 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Těsto na foccacciu je úžasné v tom, že ho můžete připravit a upéct třeba ještě tentýž den, kdy ho necháte přibližně 2-3 hodiny dokynout v teple místnosti. Dvakrát ho během té doby popřekládáte a pak dotvarujete na plechu.
Můžete ho rozkvasit a uložit do lednice přes noc, jako je popsáno výše. A výborná je i focaccia bez rozkvasu, kdy všechny suroviny smícháme najednou dohromady (kvásku můžeme dát 30 g), po hodině kynutí v teple a jednom kole překládání těsto dobře uzavřeme a uložíme do lednice na 2-4 dny, kdy bude připraveno k použití a na plechu dokyne během hodiny.
Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 6. 2020 15:07
Nám veľmi chutila s čiernymi olivami a oreganom. Nabudúce tam pridám aj sušené paradajky. Je dobrá aj na druhý deň po upečení.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 3 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 3 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 4 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 11 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 1 hodinou
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 1 hodinou
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 2 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 2 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 2 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
Jak připravit osvěžující limonádu, lahodný sirup nebo hustý med z květů černého bezu. Inspiraci najdeme v osvědčených receptech
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Další recepty
Tématické fráze: kvaskova foccacia pekarkomanie - foccacia kvaskova fokaca kvaskova fokaca z domacej pekarni focaccia recept focaccia recepty
Suroviny: voda, mouka hladká, voda, mouka hladká, sůl, olej olivový, olej olivový, voda, rozmarýn, česnek, sůl hrubá
Kvásková focaccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l4LM
1 názor