Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatové řezy s čokoládovou polevou

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

23. 10. 2018 15:42

Suroviny pro 20

20

Nutriční hodnoty

Energie40 775 kJ / 9 746 kcal
Bílkoviny128,40 g
Tuky468,64 g
Vláknina34,28 g
Cholesterol 976 mg
Sodík 586 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy1 236,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Prajem vám dobrú chuť. Recept je z Maďarskej stránky WEBcukrázda...tam si ho treba ale preložiť, lebo je v maďarčine.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

amorhop amorhop

25. 10. 2018 14:16

jen zírám a to tu bývalo tak dobře, teď už sem chodím jen zkusit nějaké recepty a komenty raději nečtu,Nechápu o co tady jde měli by jste se zamyslet sami nad sebou a ne urážet ostatní o tom tady ta skupina opravdu nebyla. oPRAVDU TADY BÝVALO DOBŘE!!!!!!
;-(;-(;-(:no::no:

Eja57 Eja57

25. 10. 2018 13:48

Izabella929: Děkuji za radu:-K. Zákusek vypadá velmi lákavě jako všechny, ale protože netuším, jestli cukru do těsta 200 g? 250 g? 300 g? tak to nebudu zkoušet ( ono ostatně i jinde - piškot bez udání velikosti vajec a velikosti PL ....)

Izabella929 Izabella929

25. 10. 2018 13:35

Eja57: svoju sťažnosť na lyžičkovanie a váženie do krému prosím adresujte v Maďarskom jazyku na WEBcukrázda v Maďarsku..díky..

Eja57 Eja57

25. 10. 2018 13:18

casino: Moderátorky by se nemusely potit, kdyby autorka receptu hned na začátku debaty vysvětlila, proč cukr do krému váží ( 150 g) a cukr do těsta počítá na lžíce s rozptylem v řádu desítek gramů dle použitého náčiní:-D

casino casino

25. 10. 2018 13:14

Eja57:
Změřila, změřila?
Já taky:-)
Tady: 24. 10. 2018 14:39:47
No a lišíme se 1 gramem na užičku, eslidobřepočítám :-K
***
Myslím, že moderátorky se zapotí při oddělování zrna od plev 8-(

zizala zizala (moderátorka)

25. 10. 2018 13:09

cathleen: No, a opět upozornit na jakési zákulisní drby. Mně je úplně šumák, kdo všechno mě někde virtuálně i skutečně pomlouvá. :-D;-) Mít hodně kámošek na FB ještě neznamená, že mě mají lidé opravdu rádi a jsou ke mně upřímní.

Izabella929: Měla jsem na mysli logiku při psaní receptů, aby s realizací neměli problém běžní uživatelé.8-(

Eja57 Eja57

25. 10. 2018 13:08

Jana Dorazinová-Remková: Ptákoviny? Rozdíl 150 g cukru podle použité PL do těsta je ptákovina? Já jsem si dala tu práci a změřila jsem to....

casino casino

25. 10. 2018 13:05

Jana Dorazinová-Remková:
Milá zlatá, vy si račte opět plést pojmy s dojmy;-(
Ukažte mi jediný koment, kde se někdo naváží do autorčiny tvorby:-O
Myslím, většinou obdivně zíráme čeho že je schopna:yes: a tím spíše zíráme, čeho všeho je i schopna...
No, dovolím si citaci a nemám na mysli autorskou tvorbu: HNUS:no::no::no:

cathleen cathleen (moderátorka)

25. 10. 2018 12:53

Jana Dorazinová-Remková: ....Jenže vy si zas potřebujete vyjadřovat názory....
Od toho snad komentáře jsou, ne? ;-)

Mě třeba velikost lžic také zajímá - mám snad jen dvě, do kterých se vejde 10 ml tekutin, ostatní jsou menší.

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 10. 2018 12:49

Dajda: Nejen z Holandskem. Jste probíráni i v jiných skupinách..Většinou se nás ptají, co je to tady za odborníky, kteří všemu rozumí a na svém profilu nic moc neuvařili.

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 10. 2018 12:46

Bože, co to tady zas řešíte za ptákoviny??:-//.. Já bych neměla problém použít lžíce, jak uvádí Izabella. Jenže na ni nemám, aby to vypadalo tak, jako to dělá ona a proto to ani nezkouším. Ale ti, co zde hojně komentují jsou určitě zruční a mohli by vyzkoušet a pak teprve říct, co a jak by změnili. Jenže vy si zas potřebujete vyjadřovat názory. HNUS :no::no::no:

Eja57 Eja57

25. 10. 2018 11:53

Izabella929: Tak jsem vzala přesnou váhu, 2 různé PL a moučkový cukr. V závislosti na použité PL a jejím naplnění ( vrchovatá/jen lehce přes okraj) jsem vyrobila rozptyl - 15 PL 195 g - až - 15 PL 345 g - moučkového cukru.
U tekutých surovin to asi tak moc nehrozí, olej do kopce na lžíci nenalejeme, ale množství cukru do těsta by asi mělo být plus/minus pár gramů ( a ne rozdíl 150 g)....:no:

casino casino

25. 10. 2018 11:30

Dajda:
Nechte to bejt...
Autorka umně přešla z roviny odborné do roviny osobní... :-((
A to tu ještě nezazněl názor na tzv. hrnkové, mnou "oblíbené", rcp, že :-8
A já, ač od přirození gangster jsem ani v nejmenším netušil, že jsem členem zdejšího gangu:-D
No, přiznám ale, že mně to vůůůbec nevadí ;-)

Izabella929 Izabella929

25. 10. 2018 11:23

Dajda: tak upečte tento koláč podľa môjho receptu a dokážte mi, že ste lepšia než ja..budem veľmi šťastná..keď okrem buchty upečiete aj niečo iné..nemôžem písať o vás, keď vás nepoznám, ale hovoriť zato o vás môžeme...:-)

Dajda Dajda

25. 10. 2018 10:59

Izabella929: Proč píšete stále jen o sobě? Ne každý je takový mistr cukrář jako Vy. Zdejší uživatelé by Vám třeba byli vděční za jednoduchý návod! Proč alespoň někde nepoznamenáte, kolik Vaše lžíce obsáhne mouky, cukru či másla, aby ti, co by chtěli recept vyzkoušet, si to mohli odměřit přesně?

Víte Izabello, před nějakou dobou jsem zkoušela upéci rychlé rohlíky podle magdalenky. První pokus se ne zcela podařil. Svěřila jsem se s tím těmto stránkám a magdalenka šla, upekla rohlíky znova a všechno přesně zvážila, upozorňovala mě na maličkosti, které by mohly výsledný produkt ovlivnit, až jsem pod jejím vedením dosáhla dokonalosti taky! Takže logika v pečení určitě je, ale tady jde hlavně o vztah k druhým, o jiný přístup k těm, kteří by si chtěli zdejší recepty vyzkoušet. V takovémhle gangu jsem a budu hrozně ráda. :-K

Ten váš hovor s Holandskem byl jistě fajn, tam mě všichni znají:-! :-O

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: izabella řezy jak odměrit 100g když nemám váhu

Suroviny: mouka hladká, olej, šťáva rajčatová, cukr moučkový, vejce, prášek do pečiva, mléko, krupice dětská, cukr vanilkový, máslo, cukr moučkový, korpus, čokoláda hořká, olej, smetana zakysaná, máslo

TopRecepty.cz

Rajčatové řezy s čokoládovou polevou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YPRM