Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá

Koláče z plechu s ovocem milují děti i dospělí. Sezóna rybízu je v plném proudu, tak vyzkoušejte starý osvědčený recept na jednoduchý, ale lahodný koláč, který se doslova rozplývá na jazyku. Rybíz se nedává přímo do těsta, ale promíchá se se sněhem navrchu.

Hodnocení receptu je 5,0 (106×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

10. 7. 2009 14:55

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie24 239 kJ / 5 793 kcal
Bílkoviny96,80 g
Tuky221,99 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 862 mg
Sodík 402 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy842,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to rychlé a moc dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

1. 9. 2013 08:45

HANA: já osobně nerada používám jen hl.mouku do tgěchto těst, připadá mi to "rozblemcané", nemáš třeba hrubou mouku nebo krupici, stačila by i dětská? že bys to smíchala s tou hladkou, jinak je to na tobě ten pokus jen s hl. Třeba by ti to chutnalo, prostě zkus, pokud nemáš nic jiného

HANA

1. 9. 2013 08:40

ahojky holky, jdu péct a nemám polohrubou mouku !!!
Obchod máme až ve městě... máte někdo zkušenost, když se dá místo polohrubé mouky HLADKÁ ????? děkuji moc za radu ! Hana

Bugina

19. 8. 2013 18:43

Kykydee:160 až170 stupňů
Dlouho dokud to nezhnědně možná max.20 minut;-)
Snad to vyjde Ahojíík;-);-)pěkné pečení:-)):-D

DPoislova

1. 8. 2013 12:43

buchtička je luxusní .... :yes::yes::yes::yes::yes: dost dobrá :) sníh mi teda trošku spadl a skoro jakoby tam nebyl :( ale je skvěla:yes::yes: a to nejsem nějaka super kuchařka.. píct jsem začla před necelým měsícem :-))

DPoislova

1. 8. 2013 11:46

uz ji mam v troubě, tak jsem zvědavá :) už se na ni těším :) :) :-):-):-):-)

hosta hosta

29. 7. 2013 17:58

Kykydee: Peč asi na 160st. - v horkovzdušné, v normální max na 170 st, zhruba půl hodiny, ale to uvidíš, neboj se, když sníh začne hnědnout - teda trochu hnědnout, ten rybíz uvnitř ho zvlhčuje, barva by neměla přesáhnout tmavší okr - dej do vyhřáté trouby;-):-))

Kykydee

29. 7. 2013 17:02

Může mi někdo poradit, jak dlouho a nakolik stupňů péct? Vzhledem k tomu sněhu? Nejsem až zase tak zdatná ;-)

Marta Marta

28. 7. 2013 20:57

Výborná, lehká a osvěžující:-p:yes:

Ivana79 Ivana79

8. 7. 2013 10:11

+34:yes:Pridávam fotku,koláč je naozaj výborný :-p:yes: Často mávam problém s tým,že koláče bývajú presladené,ale podľa tohto receptu je všetko tak akurát :-K

Klára

1. 7. 2013 19:00

skvělá,už dlouho jsem nejedla takovou buchtu,která je rychlá,dobrá,vláčná.....................:yes:;-):-Dhttp://www.toprecepty.cz/recept/5839-zasnezena-ryb...

biancab

30. 5. 2013 14:53

Moc nám chutnalo :yes:

Táňula

5. 5. 2013 17:48

Naprosto unikátní ;-) moc děkuji za receptík :yes::yes::yes::yes:

NADEI

8. 10. 2011 16:05

dnes jsem upekla sklízím pochvalu vynikající:-!:-!:-p:-p:-p

Šári

9. 9. 2011 09:04

Zítra bych chtěla vyzkoušet, poradí mi někdo, na kolik stupňů a jak dlouho? Děkuju

rebeka rebeka

4. 9. 2011 15:03

blisby:nemůže to být příliš vysokou teplotou:-?
jinak taky nevím, proč...
já dělám podle jajine-je v podobných"Sněhový rybízový koláč" a nedělá mi to;-)

1 2 3 4 5 6 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybízová buchta buchta s rybízem rybízová buchta se sněhem rychla buchta s rybizem buchta s rybízem a sněhem rychlá buchta buchta se sněhem buchta z rybízu rybízová buchta na plech recept na rybizovou buchtu rybízová buchta recept ribízová buchta buchty s rybízem rybízový koláč se sněhem výborná rybízová buchta rybízové buchty recept rybízová buchta recept na buchtu s rybizem rybizova buchta s tvarohem buchta rybízová

Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, olej, kypřící prášek do pečiva, cukr vanilkový, žloutek, mléko, bílek, cukr, rybíz, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k5A5