Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pórková omáčka II.

Hodnocení receptu je 4,5 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 35 min

45 min (10 min příprava + 35 min tepelná úprava)

26. 2. 2019 22:16

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 735 kJ / 654 kcal
Bílkoviny11,92 g
Tuky51,34 g
Vláknina4,07 g
Cholesterol 53 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,16 g
Sacharidy34,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vhodnou přílohou je houskový knedlík nebo vařené brambory a vařené hovězí nebo vepřové maso. K bramborám by se ještě místo masa hodilo vařené nebo sázené vejce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

2. 2. 2022 09:35

:-)<3<3:-K

Merylas Merylas

19. 2. 2021 15:35

medmic: Děkuji, jsem moc ráda, že recept nezklamal. :-K

medmic

17. 2. 2021 13:49

:yes: skvělá

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 3. 2019 23:20

:yes:<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: porková omáčka porková omáčka-recept recepty omáčky porková omáčka recept recept porková omáčka omáčky recept recept na porkovou omáčku pórkova omáčka bez smetany porková omáčka-recept bez mouky pórková omáčka

Suroviny: olej, cibule, mouka hladká, vývar masový, mléko, smetana na vaření, máslo, sůl, pórek, olej

TopRecepty.cz

Pórková omáčka II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Zpj