Giovanni řezy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 908 kJ / 2 846 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,89 g |
Tuky | 117,70 g |
Vláknina | 11,12 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 608 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 363,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Opět inspirace od DrOetkra.
Recept je dost náročný, ale moc dobrý.
Je lepší dělat v chlebíčkové formě kvůli udržení tvaru.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 5. 2010 11:46
mňam!to je ale výborná dobrota
13. 7. 2009 20:44
Jééé, to je nádhera! No, trochu náročné, ale super
13. 7. 2009 20:30
Perfektně popsaný postup a moučník také vypadá skvěle. Je to sice trochu náročné, ale za tu práci to jistě stojí Bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 8 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Právě bylo uvařeno:
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 2 minutami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 14 minutami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 31 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 1 hodinou
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 3 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 4 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
7 nejlepších receptů na oblíbená jídla s gnocchi. Co se k nim nejvíce hodí a jak je připravit
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
Další recepty
Tématické fráze: vanilkové řezy krem z gustinu zelatina z pudingu želatina dr. oetker mail giovanni.com.vn loc:cz želatina dr.oetker puding želatina želatina dr oetker vanilkový krém dr. oetker dr.oetker želatina směs otker recepty želatina dr.otker dr otker peceni jahodove rezy dr.otker dr otker želatina dr.oetker pečeni želatina dr.oetker recepty krém s gustinem vanilkový krém dr. jahodová náplň dr otker
Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, gustin, pudink vanilkový, mléko, žloutek, cukr, cukr vanilkový, smetana ke šlehání, želatina, voda, jahody, želatina, voda, šťáva citronová, cukr, cukr moučkový
Giovanni řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZL0
3 názory