Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí mleté maso v anglické slanině

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 45 min

75 min (30 min příprava + 45 min tepelná úprava)

4. 3. 2019 19:09

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie6 284 kJ / 1 502 kcal
Bílkoviny133,56 g
Tuky76,67 g
Vláknina14,56 g
Cholesterol 968 mg
Sodík 1,45 g
Sůl3,67 g
Sacharidy50,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Elivet

5. 3. 2024 21:09

Je to výborné, moc jsme si pochutnali, recept doporučuji a děkuji za inspiraci :-) :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí maso recepty mleté maso recepty mleté hovězí maso mleté hovězí maso recepty hovezí mleté maso recepty recepty z mletého masa mleté maso mleté hovězí maso recept hovězí maso mleté maso ve slanině mleté hovězí recept mlete maso mleté maso hovězí recepty z hovězího masa hovězí mleté mleté hovězí recept recepty mleté maso recepty z masa hovězí maso recept mleté hovězí recepty

Suroviny: maso hovězí mleté, houska, mléko, vejce, špek, rozmarýn, koření provensálské, cibule, česnek, rajče, tymián čerstvý, bobkový list, víno červené, sůl, pepř, slanina anglická, paprika sušená pálivá, mouka hladká

TopRecepty.cz

Hovězí mleté maso v anglické slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nyzl