Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vařená slepice s červeno-řepnou rýží - pro nejmenší

Hodnocení receptu je 4,4 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 3. 2019 12:12

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie634 kJ / 152 kcal
Bílkoviny2,11 g
Tuky5,11 g
Vláknina0,57 g
Cholesterol 13 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy24,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vhodnost dle zavedených surovin.

Když se řepa uvaří neoloupaná, zachová si svou barvu. Potom je v kastrůlku společně s rýží proto, aby rýže nasákla její barvu a chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: slepice na červeno

Suroviny: slepice, řepa červená, pórek, ghee, rýže, sůl

TopRecepty.cz

Vařená slepice s červeno-řepnou rýží - pro nejmenší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Zk6