Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Topinka na způsob Wellington

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 3. 2019 11:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie45 kJ / 11 kcal
Bílkoviny0,42 g
Tuky0,03 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tato topinka vznikla v den, kdy jsem dělala panenku Wellington a měla jsem od všeho zbytky. A musím říct, že s tou topinkou to bylo výborné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

17. 3. 2019 09:25

Veronika.Hrozna: Verčo, kukni na to, spíš na tu druhou fotku - ten salát udělá takovou jako mističku, aby to všechno nepadalo okolo, si myslím....a dovedu si tam to "křupnutí" ledového salátu docela představit...

Ještě k diskuzi o zelenině - já MÁM RÁDA syrovou neochucenou zeleninu v jakémkoli množství, ale na talíři s jídlem mi prostě nesedí a vadí ( nepočítám bylinky, guláš posypaný kroužky cibule, sedmikrásky a jiné jedlé kvítí...)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

16. 3. 2019 21:02

casino: .Taky si dáváte salát na topinku?:-D

zizala zizala (moderátorka)

16. 3. 2019 16:12

<3 Mňam, vypadá to skvěle, zelenina kolem mi u tohoto jídla nevadí. Ale název považuju za zavádějící.

casino casino

16. 3. 2019 15:38

"Topinka na způsob Wellington"
Tůhle jsem smažil kus krávy v trojobalu...
Zbylo hafo vajíčkové komponenty...
Později byl usmažen vaječný řízek a podáván na topince...
No, když to příště nazvu "Topinka na způsob židovského řízku", tak mě mančaft požene hovězím krokem, že :-D
***
V máločem se neshodnu se Zdendou P., ale syrová zelenina na talíři mě neirituje :-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

16. 3. 2019 14:41

Eja57: :-D:-D:-D

Frantiska Frantiska

16. 3. 2019 14:38

Eja57: já mám ráda zeleninu i neochucenou, takže nakrájenou zeleninu jim úplně bez problémů a ráda

Eja57 Eja57

16. 3. 2019 14:27

Veronika.Hrozna: :-D:-D:-D:-D připomínáš mi moji kamarádku, která při debatách o jídle má hlavní heslo "zelený je jedovatý, chci hlavně mafooooo, hooodně masa"

Jejda, my to plevelíme pod receptem....ale já pořád chválím, že bych si dala...mňam...

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

16. 3. 2019 14:16

Eja57:Asi jsem moc konzervativní, ale na topinku bych si salát nedala! Topinky v mé mysli, jsou velmi silně spojeny, ba přímo slepeny s horou vychuceného tatarského bifteku , ohne Salat. :-D:-D:-D

Eja57 Eja57

16. 3. 2019 14:07

Veronika.Hrozna: No, ona formulace "servírujeme se zeleninou" ve mně vzbuzuje "nemusíš ji jíst"...prostě hezký barevný talíř....
Tady mne to nějak netrklo, ale obecně když vidím na talíři nakrájenou neochucenou zeleninu "pro efekt" - typicky plátky salátové okurky u řízku s bramborem :-(( - tak to nechápu. Buď se k pokrmu zelenina hodí, pak připravím trochu vhodného salátu a dám třeba i na talíř, nebo do misky vedle...nebo se nehodí a pak ji tam necpu..."zeleninové oblohy":no:

Koukám, že Casino brble kvůli názvu, Ty kvůli paprikám na talíři, já bych tady nebrblala a kdyby to šlo, tak si to vyloupnu z noťasu a hned sež....ru :-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

16. 3. 2019 13:46

Proč podáváme se zeleninou ? Už tam je špenát, houby, listí a dokonce i česnek. A masíčko je tenounké......;-(;-(;-(

Eja57 Eja57

16. 3. 2019 12:57

casino: dovolila bych si tak napůl nesouhlasit...jistě, název je trochu protimluv, topinku nebalíme do listového těsta, to má ctěné Casino pravdu, ale když Wellington svlékneme a nakrájíme a dáme na topinku..."Nahatý Wellington"...."Wellington bez košilky"...:-D
Ale - oni nemají pocit, že to bude moc dobré a ještě to na fotce krásně vypadá ???:-K

casino casino

16. 3. 2019 12:20

"Topinka na způsob Wellington"
No, tady si fakt každý může rcp nazvat jak mu libo, že 8-(

Eja57 Eja57

16. 3. 2019 11:22

No tak to je :yes::yes::yes: :-K
Já mám panenku připravenou jako "roastbeef" ráda - na rozdíl od hovězího na hranici medium a well done, i na studené mísy natenko nakrájenou, ale tohle je geniální. Jen při "odpočinku" zatahuji hodně napevno do alobalu...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: topinky recept

Suroviny: panenka vepřová, slanina anglická, žampióny, špenát listový, chléb, olej, máslo, sůl, pepř, česnek, salát little gem, zelenina

TopRecepty.cz

Topinka na způsob Wellington

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/38Yr