Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nadívaný vepřový bůček po staročesku

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 3. 2019 00:45

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie25 342 kJ / 6 057 kcal
Bílkoviny297,75 g
Tuky496,85 g
Vláknina9,65 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 4,17 g
Sůl9,07 g
Sacharidy93,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept se hodí na Velikonoce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaSed JanaSed

25. 12. 2023 17:10

Výborný, moc jsme si pochutnali my i návštěva ;-)

MamlajdaD MamlajdaD

28. 6. 2019 11:56

littlegeorge: děkuji za hezký a milý komentář. ;-):-8:yes:

littlegeorge littlegeorge

28. 6. 2019 11:42

Studený je snad ještě lepší:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bucek nadivany sekanou nádivky do vepřového bůčku pečený nadívaný bůček videorecept pečený bůček po po staročesku vepřový bůček příprava nádivka do vepřového bůčku nadivany bucek videorecept nadivany uzeny bucek nadívaný kančí bůček

Suroviny: bůček vepřový, rohlík, sůl, pepř, kmín celý, vejce, maso uzené, vývar uzený, máslo, petrželka

TopRecepty.cz

Nadívaný vepřový bůček po staročesku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VGl9