Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje játrová paštika

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 3. 2019 14:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zkoušel jsem poměr masa a jater v poměru 2:1, ale výsledek mně vždycky chutnal jako jitrnice.

Já to dělám vždy ze 2 kg jater a 2 kg laloku. Je to játrová paštika, tak by měla chutnat po játrech.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

28. 3. 2019 18:54

Alzbetina Prk.:
Jj, moc vábně se to na fotečce netváří, ale podobně může vypadat paštika ve skle z několika důvodů, z nichž jeden je, že paštika při zavařování nabude a posléze "spadne" 8-(
(dělám poněkud jinak, ale už léta ke všeobecné spokojenosti "zavařuji" při -18°C v mrazáku :yes: :-)

Lenunka Lenunka

28. 3. 2019 18:50

jo, no, ono to asi zkreslil foťák, je to takové do zelena, ale ta pečená paštika v pekáčku vypadá dobře:-):yes:

Alzbetina Prk.

28. 3. 2019 17:51

Lukáši ty fotky paštiky ve skleničkách bych být vámi radši vymazala. Vypadají dost divně a ušmudlaně ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: játrová paštika recept jatrova pastika paštika z laloku paštiky recept paštika recept recept játrová paštika jatrova paštika z laloku recepty játrová paštika játrová paštika recepty recepty na játrovou paštiku játrová paštika recept s laloku recept na játrovou paštiku recept na játrová paštika domácí paštika ve skle recept jatrova pastika s laloku jak na játrovou paštiku domácí játrová paštika ve skle recept na paštiku pastika z laloku a jater může se dát paštika do mrazáků?

Suroviny: sůl, pepř, koření nové koření

TopRecepty.cz

Moje játrová paštika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Qzjq