Trhací makovo-ořechová buchta, pod vodou kynutá
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 20 113 kJ / 4 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,44 g |
Tuky | 299,03 g |
Vláknina | 35,00 g |
Cholesterol | 581 mg |
Sodík | 3,35 g |
Sůl | 8,33 g |
Sacharidy | 406,62 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 4. 2019 06:44
6. 4. 2019 21:15
5. 4. 2019 22:26
5. 4. 2019 19:48
5. 4. 2019 19:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 7 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 8 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Tvarohové věnečky s oříšky
Fitulka uvařila před 58 minutami
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 1 hodinou
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 2 hodinami
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 2 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Monica19 uvařila před 2 hodinami
Kynuté houskové knedlíky
janakrejzarova uvařila před 3 hodinami
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Z rajčat a česneku během chvilky připravíme trvanlivou pomazánku. Výborně s ní dochutíme pokrmy
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Jak dlouho lze uchovat maso v mrazáku? To záleží na druhu masa, poradíme vám
Další recepty
Tématické fráze: makovoořechová bábovka trhací buchta ořechová buchta kynuta trhaci tvarohová bábovka trhací buchta+videorecept trhací ořechová bábovka recept na kynutou buchtu s ořechy ořechová buchta s kváskem kynutá buchta se skořicí recept na makovo buchtu
Suroviny: mouka polohrubá, mouka hladká, máslo, droždí, mléko, cukr krystal, sůl, ořechy vlašské, mléko, med, šťáva citronová, máslo, piškoty, mák mletý, mléko, cukr, máslo, rum, koření do perníku
Trhací makovo-ořechová buchta, pod vodou kynutá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/61KL
5 názorů