Tatarák z roštěnce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 946 kJ / 2 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,15 g |
Tuky | 165,24 g |
Vláknina | 0,42 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 22,34 g |
Sůl | 55,76 g |
Sacharidy | 2,15 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 2. 2019 12:12
Je to moc dobré - ančovičky, kapary a parmezán dochutí dostatečně, ale nepřerazí chuť masa. Autor promine, focení jídla není moje silná stránka, ale aspoň má recept fotečku.
Ale hlavně - je to opravdu moc dobré
Ale hlavně - je to opravdu moc dobré
28. 1. 2019 10:40
casino: No nebudu se to s vámi hádat, ne neměl jsem namysli to co tady zveřejňujete. V piemontském tataráku se parmezán promíchává s masem. Já jsem tento recept poprvé jedl od šéfkuchaře Davida Šaška a, byli jsme u něj na školení. Nechci Vás nějak urazit, ale opravdu se tu nebudu hádat s nějakým internetovým kuchařem, který si myslí že zná všechny recepty světa a když si myslí, že se to tak nedělá, tak se to tak prostě nedělá, ale to se pletete. Akorát já si do toho tataráku přidávám ještě dijonskou hořčici, protože mám rád její chuť a do tohoto receptu se mi hodí.
28. 1. 2019 10:25
Dominik22: "...do tataráku"
Že by zrovínka Taliáni podobným způsobem kazili (kulantně řečeno!!!) chuť masa
No, pokud jste měl na mysli toto https://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=it...
pak si přečtěte co píší v poslední větě:
Syrové maso s parmazánem
"V tomto případě je maso pokryto parmazánem..."
Že by zrovínka Taliáni podobným způsobem kazili (kulantně řečeno!!!) chuť masa
No, pokud jste měl na mysli toto https://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=it...
pak si přečtěte co píší v poslední větě:
Syrové maso s parmazánem
"V tomto případě je maso pokryto parmazánem..."
28. 1. 2019 10:06
casino: Ančovičky nepřehluší tolik chuť masa a ano parmezán do tataráku. Tenhle tatarák je na způsob Piemotského tataráku z Itálie. On totiž pro vaše udivení neexistuje jen jeden recept na tatarák. A druhu tataráku je několik například: Belgický, Asijský atd.
28. 1. 2019 09:48
Dominik22:
hehehe a ty ančovičky jsou tam na okrasu, či na čo, he?
...a parmazán do tataráku Hmmm..., proti gustě žádný dišputát...
A na odleželost masa mám svůj, patrně menšinový, názor
Traduje se, že ty různé "voňavky" se začaly v dobách reálsocialismu přidávat kvůli nevalné qalitě masa
Eja57:
V mrazáku mám furt pár vakuových dvacetidekových balení; patrně z kýty, ale čertví, že
hehehe a ty ančovičky jsou tam na okrasu, či na čo, he?
...a parmazán do tataráku Hmmm..., proti gustě žádný dišputát...
A na odleželost masa mám svůj, patrně menšinový, názor
Traduje se, že ty různé "voňavky" se začaly v dobách reálsocialismu přidávat kvůli nevalné qalitě masa
Eja57:
V mrazáku mám furt pár vakuových dvacetidekových balení; patrně z kýty, ale čertví, že
28. 1. 2019 09:16
Eja57: Já mám právě na tataráku rád, když je cítit chuť masa., nemám rád, když je to maso přehlušené třeba kečupem, worchestrovkou apod.
27. 1. 2019 21:14
Eja57: Vajíčko tam není?
27. 1. 2019 20:59
Hned bych si dala Očekávám spíš negativní reakce, protože je zažitý trochu jiný "tatarák". Ale opravdu dobré maso toho moc nepotřebuje....( Asi nejlepší co jsem kdysi jedla - jen maso, sůl, pepř, olivový olej a HODNĚ nasekané petrželky..)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 6 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 5 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 32 minutami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 1 hodinou
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 1 hodinou
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 5 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: tatarák s parmazanem recepty tatarak z rostenky tatarak z nízkého roštence tatarák s dijonskou hořčicí roštěnec tatarák belgický tatarák recept tatarák s parmazánem tatarák s kapary a parmazanem tatarák na asijský způsob tatarák na asijský belgicky tatarak tatarák s dižonskou bez kaparů tatarsky biftek z roštěnec tatarak s olivový olej tatarak z roštěnec tatarák s dijonskou hořticí tatarský biftek z roštěnky asijský tatarák tatarák s s parmazánem recept na tatarák
Suroviny: roštěnec nízký, kapary, ančovičky v oleji, parmazán, olej olivový, hořčice dijonská, sůl, pepř
Tatarák z roštěnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q4P7
8 názorů