Játra podle Marie Sarauer
Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 783 kJ / 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,62 g |
Tuky | 14,21 g |
Vláknina | 5,09 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 494 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 33,33 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 2. 2024 18:59
Kesin: Moc děkuji.
1. 2. 2024 16:24
Vypadá to zajímavě. Určitě zkusím.
14. 6. 2019 14:24
Veronika.Hrozna: díky.
30. 1. 2019 13:08
30. 1. 2019 12:36
Lenunka: Příběh to má, ale je to dlouhé, tak jsem recept raději přejmenovala podle mé prababičky.
30. 1. 2019 11:21
Jaromira18: tak já se ptala, protože za neobvyklými názvy může být nějaký příběh, proč se jídlo tak jmenuje, jsem zvědavá, není potřeba to hned brát osobně
Simona Skolakova: třeba kdo vyhraje v šachách, dostane večeři
hosta: přesně tak
Simona Skolakova: třeba kdo vyhraje v šachách, dostane večeři
hosta: přesně tak
30. 1. 2019 11:13
Jaromira18: Proč ten dotčený tón? Dotaz na původ názvu, který vypadá normálně, jen nejasně, je zcela legitimní. Pokud by se to jmenovalo třeba Ňaminka podle mne, tak v tom logiku nikdo nehledá. Jistěže můžeš recept pojmenovat jak chceš, ale když název nemá s jídlem nic společného, tak se otázkám nemůžeš divit.
30. 1. 2019 10:43
Simona Skolakova: Vymyslela jsem recept a pojmenovala, jak jsem chtěla já a nebudu se vás dvou ptát jak ho pojmenovat. Velice vám děkuji za přečtení a projevení zájmu o můj recept. Ještě jednou DÍKY.
29. 1. 2019 20:57
Jaromira18: vymyslela??????to jako má mít něco společného s šachy,teda myslím hru!!!!!Tak to už je teda gól
29. 1. 2019 20:03
Lenunka: Vymyslela,pojmenovala.
29. 1. 2019 18:54
proč šachmat?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 22 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Právě bylo uvařeno:
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 51 minutami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 1 hodinou
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 2 hodinami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 4 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 4 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 4 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 13 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 13 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jedlá soda: Máme pro vás rady a tipy na její využití při vaření i při úklidu
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játra vepřová játra recepty vepřová játra recept játra recepty vepřove jatra recept na vepřová játra veprove jatra recepty vepřové játra recept játra recept veprova jatra v receptech recept veprová játra recepty na vepřová játra recept na játra recepty na vepřové játra recepty z jater recept na vepřové jatra recepty vepřová játra recepty s játry recepty-vepřová játra recepty jatra
Suroviny: játra vepřová, cibulka jarní, paprika čerstvá červená, česnek, paprika sušená sladká, kmín mletý, pepř mletý, maggi, omáčka worcesterová, olej, škrob bramborový, sůl
Játra podle Marie Sarauer
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B0KY
11 názorů