Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šlehaný vepřový řízek se smetanou a sýrem

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby odležení masa

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

1. 2. 2019 15:10

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie5 526 kJ / 1 321 kcal
Bílkoviny145,97 g
Tuky78,17 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 528 mg
Sodík 1,80 g
Sůl4,50 g
Sacharidy8,37 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mahonny Mahonny

23. 10. 2021 12:16

Tak rodinka je po skvělém obědě, leží, skučí, že se přenesli, ale že to nešlo nesníst vše, protože to bylo ,, COOL,, prostě výborné ;-) :yes:

mika59 mika59

23. 10. 2021 11:45

Mahonny: Děkuji moc..:-K

Mahonny Mahonny

23. 10. 2021 05:40

Uvařeno, sice trochu jinak, ale reakce rodiny = 2. dcer a manželky maximální spokojenost ;-) :yes:

Akim M. Atanasovski

20. 10. 2021 12:17

Mňam, jdu udělat rodině pozdní oběd. Super
:-K :yes:

Zdenek z Police Zdenek z Police

22. 5. 2019 20:42

zdenka.s: Není zač děkovat.Když můžu a mám o čem,tak se RÁD o zkušenost podělím.
Dej(te) vědět,jak to dopadlo.
Dobrou chuť :yes::-)

zdenka.s zdenka.s

22. 5. 2019 19:46

Dobrý den, Zdenku,
moc děkuji za odpověď a hlavně rady :-D už se těším na tu dobrotu :yes:

Zdenek z Police Zdenek z Police

22. 5. 2019 18:50

zdenka.s: Dobrý den.
Jde to a zkusil jsem na vlastní hu..(tedy ústa).Jen jsem šišku zabalil do alobalu,dal péct v uzavřeném pekáči asi 45 min.na 180 °C,odkryl,oddělal alobal a dopékal na kůrčičku.Šťáva se udržela.Popř.potírám po odkrytí alobalu rozšlehaným vajíčkem.
Zdenek.;-)

zdenka.s zdenka.s

22. 5. 2019 18:41

mika59: masíčko nám moc chutná :yes: tak mě napadlo ,jestli by šlo udělal šišku a upéct jako sekanou ? děkuji :-K

Koubkova Koubkova

16. 3. 2019 13:13

Dnes byly opět k obědu ,moc dobré :-K:yes:

zdenka.s zdenka.s

7. 3. 2019 13:59

Řízky byly dnes k obědu ,šťavnaté, pŕitom nenasáklé olejem.No,pochutnali jsme si.
Dala jsem jen goudu ,muž Hermelín nejí .
Rozhodně nebyly naposled .Pro mě je mika59 jistotou, která nezklame :-K

Zdenek z Police Zdenek z Police

17. 2. 2019 11:46

Opravdu ,,POVEDENÁ dobrota",chutná,šťavnatá.Lepší než námi oblíbený ,,holanďan".:yes:;-)

mika59 mika59

16. 2. 2019 18:05

Eja57: :-D Děkuji..;-)

Eja57 Eja57

16. 2. 2019 17:07

To je takový hooodně luxusní a skoro dietní :-8 "holanďan" marně se snažím si kousek vydloubnout z monitoru svého laptopu:yes:

mika59 mika59

16. 2. 2019 16:45

Koubkova: Děkuji za vyzkoušení..;-) mám radost, že chutnalo..díky..:-K:-K

Koubkova Koubkova

16. 2. 2019 14:38

Dnes vyzkoušeno :yes::-K:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: slehany mlety řízek dietní sekany vepřový rizek slehane rizky vepřový řízek se sýrem syrove veprove rizky pečené vepřové řízky se smetanou řízek z mletého kuřecího se se sýrem a se smetanou šlehaný řízek s mletého masa holandsky vepřový řízek řízek z mletého masa se sýrem řízky se sýrem z mletého vepřového masa vepřové řízky se strouhanym se syrem maso obalíme ve vejci se smetenou a sýrem jak udělat šťavnatý mletý řízek veprovy rizek ze sýrem pečené rizky se smetanou a sýrem mleté řízky na smetaně co udělat z tvrdým řízkem slehany brambory šťavnatý mletý řízek ze se se sýrem

Suroviny: plec vepřová, smetana, sýr hermelín, sýr gouda, sůl, pepř, paprika sušená pálivá, petrželka, mouka, vejce, strouhanka, tuk na smažení

TopRecepty.cz

Šlehaný vepřový řízek se smetanou a sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p5rV