Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Živáňská jehla (špíz)

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 2. 2019 09:12

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Elivet

22. 7. 2022 23:24

Výborné, dá se zapéct i na grilu, měli jsme dnes k večeři a všem moc chutnalo :-) doporučuji :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: živánská recepty živáňská pečeně v pečícím papíru špízy recept recept živánská živáňská recept na živáňskou živáňská špíz živáňská na špízu živánská na špízy žvaňska jehla recept zivanka spiz zivanska jehlice živáňská recept živáňská na jehle alobal zivanska na spejli recepty recepty špíz živánská vepřová plec živánská jehla v alobalu živáňská pečeně špíz špíz v pečícím papíře

Suroviny: slanina uzená, brambory, cibule, paprika, sůl, pepř mletý, česnek, hořčice plnotučná, špejle, alobal

TopRecepty.cz

Živáňská jehla (špíz)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mxw9