Hovězí maso v koprové omáčce podle Ondřeje Slaniny
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 13 076 kJ / 3 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,68 g |
Tuky | 210,08 g |
Vláknina | 15,48 g |
Cholesterol | 546 mg |
Sodík | 442 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 155,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tlakový hrnec, který vám připraví během chvilky večeři pro celou rodinu. Hodí se jak ke standardnímu vaření, dušení a smažení bez tuku, tak k rychlé přípravě pokrmů pod tlakem. Jedno přepnutí ventilu na poklici urychlí přípravu pokrmů až o desítky minut! Hrnec si oblíbíte pro snadnou manipulaci díky systému otevírání/zavírání pomocí jedné ruky. Je vybaven pěti pojistkami pro bezpečné použití a vhodný je pro všechny typy vařičů včetně indukčního.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Právě bylo uvařeno:
Listové mřížky s pudinkem a ovocem
Olminka uvařila před 13 minutami
Rybí filé v těstíčku
Maykl83 uvařila před 14 minutami
Výborný čočkový salát
dolja uvařila před 20 minutami
Salát z červené řepy s křenem
Fitulka uvařila před 20 minutami
Ředkvičky na smetaně
Carlosss40 uvařila před 26 minutami
Poctivá květáková polévka
Pavelvan uvařila před 1 hodinou
Plněné papriky v zeleninové omáčce v pomalém hrnci
Jaja.27 uvařila před 2 hodinami
Rajská polévka se špeclemi
Ivcatkoo uvařil před 2 hodinami
Tilápie v arašídové omáčce s pak choi, rýží a koriandrem
JanaDr uvařil před 2 hodinami
Salát ze skleněných nudlí s asijskou zeleninou
JanaDr uvařil před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí s koprová omáčka a fazolkami
Suroviny: krk hovězí, cibule, mouka hladká, máslo, olej, smetana, kopr, citron, cukr, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, voda
Hovězí maso v koprové omáčce podle Ondřeje Slaniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qBOR
0 názorů