Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Třešňovo - tvarohová zmrzlina s čokoládou a kokosem

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 6. 2019 19:21

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 211 kJ / 1 006 kcal
Bílkoviny7,90 g
Tuky53,60 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy117,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Všechny potřebné složky na zmrzlinu je důležité mít řádně vychlazené. Mám zmrzlinovač s namrazovací nádobou, je to příslušenství k robotu Bosch.

Cukr dáme dle vlastní chuti, tuzemák můžeme vynechat. Pokud ho dáme, tak stačí malinko, jinak bude zmrzlina špatně tuhnout.

Ovocnou směs můžeme po uvaření rozmixovat.

Někdy se stane, že strojek nezvládne udělat zmrzlinu moc tuhou, tak ji přendáme do uzavíratelné dózy a vložíme na cca hodinku do mrazničky. Pak ji důkladně promícháme vidličkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: návod na zmrzlinu s tvarohu

Suroviny: třešně, voda, cukr krupice, cukr vanilkový, kokos strouhaný, čokoláda hořká, rum, tvaroh, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Třešňovo - tvarohová zmrzlina s čokoládou a kokosem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jrxY