Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bělehradský vepřový řízek II.

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 6. 2019 14:06

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie2 488 kJ / 595 kcal
Bílkoviny10,70 g
Tuky26,16 g
Vláknina11,64 g
Cholesterol 23 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy73,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept je už opravdu letitý, budete ho znát i z Receptur. Já si cením rychlé přípravy, pokud mám méně času. Rajčat, paprik a česneku je možné přidat i více, každý dle své chuti. Množství brambor navýšíme jen pro opravdu velké jedlíky. Někdo používá místo čerstvé zeleniny třeba i lečo. Stávající recept, který tady už je, přidávám do podobných receptů. Liší se způsobem přípravy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

18. 6. 2019 11:20

maris: medanek: Děkuji:-K

medanek medanek

17. 6. 2019 17:35

:yes::yes::-)

maris maris

17. 6. 2019 15:04

Maruško, jednoduchý a výborný;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bělehradský řízek bělehradský vepřový řízek-recept bělehradský řízek recept bělehradský vepřový řízek bělehradské brambory přírodní řízek na leču bělehradský vepřový řízek s lecem bělehradský přírodní řízek, vařené brambory receptura bělehradský řízek recept bělehradský paprikový lusk bělehradský řízek s s lečem belehradsky rizek zapeceny zeleninou bělehradský vepřový řízek top

Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř mletý, sádlo, rajče, paprika čerstvá červená, česnek, brambory, vývar

TopRecepty.cz

Bělehradský vepřový řízek II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DjzA