Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový salát, jak se dělá u nás a smažená treska

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 7. 2019 15:31

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 402 kJ / 1 769 kcal
Bílkoviny75,38 g
Tuky39,67 g
Vláknina40,10 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 673 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy258,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

25. 7. 2019 11:31

takseptam: " do křupava osmaženou"
Co je to? Do hněda?? Tedy až chrastí???:-K

U nás, vedle majonézové klasiky, se dělává i tento jednoduchý salát: https://www.labuznik.cz/recept/bramborovy-salat-4-...

takseptam

25. 7. 2019 09:46

My máme cibuli rádi v salátu do křupava osmaženou na troše oleje. Nenutím, jen píšu co "jede" u nás ;-)

medanek medanek

16. 7. 2019 15:11

magdalenka: I tak se dá odstranit štiplavost v salátě. :yes:
Je zvláštní, že v zeleninovém salátě, ať rajčatovém či jiném syrová cibule mně vůbec nevadí a v bramborovém ano:-);-)

medanek medanek

16. 7. 2019 15:07

casino: :-8 Máš pravdu, haha, nebudeš tomu asi věřit, ale když jsem to psala, napadlo mne to samé:-D:-D
Ale je to myšleno trochu jinak, že neucítíš tu štiplavost cibule:-*:-*;-)

magdalenka magdalenka

16. 7. 2019 10:58

Myslím, že cibuľa varená v zálievke svoju funkciu splní. Človek v jedle ale neucíti tú chrumkavú cibuľu.
Ja pri výrobe šalátu nakrájanú cibuľu nasolím a nechám stáť aj pol hodiny v uzavretej nádobe, zmäkne a nie je taká "čpavá". V šaláte mi chutí. Ale aj zálievka od medanka príde určite na radu, šalát bude trochu iný.

casino casino

16. 7. 2019 10:48

medanek: "A věř, že cibuli ani neucítíš..."
...a když ji vůbec nepoužiješ, tak ještě ušetříš, že :-K

medanek medanek

16. 7. 2019 10:11

Eja57: Ano, syrová zkracuje trvanlivost, ale takto připravená ne. V lednici vydrží klidně i týden.:-K Ovšem u nás max 2 dny:-D
A věř, že cibuli ani neucítíš a bude Ti chutnat.

medanek medanek

16. 7. 2019 10:08

magdalenka: Magdalenko, u nás se nikdy do salátu nedávala syrová cibule, bylo to takové ostré , ale takto je to jemné a chuťově moc dobré. Vlastně tím, že se vaří a rovnou dochutí už je salát tak, jak má být a většinou se dochucovat nemusí.
A tím, že se nechá vše zredukovat, není vůbec poznat, že se vařilo ve vodě. Vím, že takto to vypadá jakoby složitě, ale je to velice jednoduché.:-K;-)

Eja57 Eja57

15. 7. 2019 19:42

Určitě vyzkouším:yes: Cibuli do bramborového salátu nedávám, nechutná mi tam a dle mých zkušeností zkracuje trvanlivost, spařená mi taky nechutná, ale tohle mi určitě chutnat bude:yes:

magdalenka magdalenka

15. 7. 2019 18:09

CIbuľová zálivka je pre mňa niečo nové a zaujímavé.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak se dělá bramborový salat treska recept smažené vejce do bramborového salátu jak se dělá bramborovej salat jak se dělá mrkev do bramborového salátů sparena cibule do bramborového salátu jakou cibuli do bramboroveho salatu smažená treska s bramborovym salatem odstranit štiplavost cibule treska a recepty treska recepty bramborový salát co se dělá z tresky obecné calamada do bramboroveho salátu smažení cibule do do bramborového salátu smažená treska jak se dela treska recept smažená treska top recepty recept na bramborový salát

Suroviny: brambory, cibule, celer, mrkev, hrášek, okurky sterilované, majonéza, vejce, sůl, ocet, cukr, treska, vejce, mouka polohrubá, strouhanka, sůl, pepř bílý, olej, citron

TopRecepty.cz

Bramborový salát, jak se dělá u nás a smažená treska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g0Jj