Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový guláš s mletým hovězím masem, mrkvemi a fazolemi

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

21. 7. 2019 19:21

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 349 kJ / 1 517 kcal
Bílkoviny102,61 g
Tuky43,94 g
Vláknina34,70 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 410 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy164,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

27. 3. 2024 09:23

:-)<3:yes::yes: moc dobrý jen dělám víc hustý :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborový guláš s mletým masem hovězí maso s mrkví fazolový guláš s mletým masem hovězí maso na mrkvi maso v mrkvi bramborový guláš maso na mrkvi recept na guláš s bramborem a masem hovězí s mrkví recepty hovězí maso na mrkvi hovězí guláš s bramborem

Suroviny: brambory, olej, cibule červená, mrkev, paprika sušená uzená, maso hovězí mleté, sůl, pepř mletý, česnek, omáčka ostrá, fazole červené sterilované, petrželka, koření oregáno

TopRecepty.cz

Bramborový guláš s mletým hovězím masem, mrkvemi a fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o1QY