Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vařené vepřové maso v mrkvi

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

15. 4. 2019 17:56

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 958 kJ / 707 kcal
Bílkoviny61,30 g
Tuky28,67 g
Vláknina11,45 g
Cholesterol 136 mg
Sodík 349 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy46,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to jeden z těch levných a úsporných receptů, ale jídlo je to moc dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vařená mrkev s masem vařená mrkev vařená mrrkev vepřové v mrkvi z vepřové konzervy pomalu vařené maso recept zbytky vařeného masa vařené vepřové maso co se zbytky uvařeného vepřového masa vařené kostky v mrkvi veprove koleno s mrkví vařené vepřové maso recepty vepřová konzerva s maso s mrkví vepřové maso z kozervy v mrkvi co se zbytky vařeného masa koleno s mrkví dušená mrkev s vepř. masem z vepřové konzervy dusena mrkev s vepřové konzervy vepřé v na mrkvi vařené maso dušená mrkev s vepř.masem

Suroviny: maso vepřové, maso vepřové, cibule, olej, máslo, cukr, mrkev, jíška, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Vařené vepřové maso v mrkvi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1ZqG