Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční nádivka s uzeným masem

Velikonoční nádivku pečeme během jarních svátků. V základu ji tvoří rohlíky, uzené maso, vajíčka a také listy mladých kopřiv. Její příprava je jednoduchá, zabere málo času a odmění se vám lahodnou chutí.

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

20. 4. 2019 20:07

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie9 981 kJ / 2 385 kcal
Bílkoviny172,86 g
Tuky111,52 g
Vláknina10,75 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 6,46 g
Sůl15,10 g
Sacharidy167,21 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: velikonoční nádivka z uzeného masa top recepty velikonocni nádivka recept nádívka se špenátem velikonoční nádívka recepty nadivka se spenatem a uzenym masem nádivka s uzeným masem a špenátem nadivka s uzeným masem nádivka s uzeným a špenátem uzene maso recept velikonoční nádivka s uzeným a špenátem velikonoční nádivka vvelikkonoční nádivka s uzeným masem recepty s uzeným masem nádivka s uzeným masem a se zeleninou

Suroviny: krkovice uzená, rohlík, vejce, mléko, máslo, sůl, pepř mletý, kopřivy

TopRecepty.cz

Velikonoční nádivka s uzeným masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2ZAA