Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chléb s domácím zavařeným masem

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 4. 2019 00:58

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takto zavařené maso vydrží v chladu hodně dlouho, i několik měsíců a dá se použít na mnoho různých pokrmů.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

medanek medanek

21. 4. 2019 22:22

RubyRom: Děkuji Romanko,:-K

hospodyne

21. 4. 2019 16:17

Potíž je v tom, že když se vaří při 100°C , tuk může probublat pod víčko na gumičku a sklenice nechytí. O maso tedy v zásadě nejde.

RubyRom RubyRom

21. 4. 2019 10:15

To je nádhera, to bych si pochutnala! :yes:

medanek medanek

21. 4. 2019 09:31

casino: Máš pravdu:-) párkrát se mi stalo, že jsem neuhlídala :-8

casino casino

21. 4. 2019 08:02

"Teplotu při zavařování udržujeme pod bodem varu"
No a když se nechá voda probublávat (tedy vařit při 100°C), tak i tak bude maso OK :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co se zavařenym vepřovym masem

Suroviny: plec vepřová, bůček, kůže vepřová, sůl, voda, chléb, cibule červená, kapie žlutá, salát, okurka čerstvá

TopRecepty.cz

Chléb s domácím zavařeným masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4ZDJ