Teplý kapustičkový salát po horalsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 830 kJ / 676 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,37 g |
Tuky | 24,53 g |
Vláknina | 20,20 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 308 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 79,43 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2019 21:01
bohynovka: Ďakujem. Ale je to vďaka šikovne jednoduchým receptom od Aničky,ktoré nie sú prešpekulované a prekombinované a preto sa mi páčia.
14. 11. 2019 19:37
bohynovka: Moc děkuji za pěkný komentář! Zdravím!
14. 11. 2019 19:30
tejaja (moderátorka): No použila jsi to na pravém místě, a mně se to moc zalíbilo! Díky! A posílám ještě jeden pozdrav!
14. 11. 2019 19:27
MamlajdaD: Jj, Terezka to nafotila velmi jedle. Uplne se mi sbihaji sliny, ja mam kapusticky rada a se smetanou, vyvarem a krupavou slaninkou nebudou mit chybu.
Od tebe luxusni recept a od Terezky krasna fotka. Jste obe sikulky.
Od tebe luxusni recept a od Terezky krasna fotka. Jste obe sikulky.
14. 11. 2019 19:20
MamlajdaD: Pojem "malá smradlavá zelíčka" nie je z mojej hlavy. Kedysi, keď ešte bola dcéra malá,. išiel seriál rozprávok o malom zajačikovi, ktorému mamka-zajačica varila ružičkový kel. A malý zajačik ich nazýval malými smradlavými zelíčkami, tým sa každý diel končil. Bohužiaľ, nepamätám sa na názov rozprávok. Ale v našej rodine sa ten názov udomácnil a inak ich nevoláme desaťročia.
14. 11. 2019 19:04
bohynovka: Díky za komentář! Tak ať ti ta "malá smaradlavá zelíčka" chutnají, tejaja je nafotila suprově, viď?! Zdravím!
14. 11. 2019 19:00
tejaja (moderátorka): Terezko, už dlouho jsem se tak nezasmála, jako teď tomu tvému přirovnání! To je tedy originální! Malá smradlavá zelíčka! Já kapustičky miluji, ale už jim od teď jinak říkat nebudu!!! Moc děkuji za vyzkoušení receptu i za ty překrásné a náramně jedlé fotky! Mám z nich radost, jako vždycky, opravdu děkuji! Páni, já se nemůžu přestat smát! Ten tvůj komentář je snad ještě lepší! No hlavně, že ti to chutnalo, to jsem ráda! Moc zdravím!
14. 11. 2019 18:52
A to se mi libi moc! Ja si to dam jako teply samostatny pokrm a budu naprosto spokojena.
14. 11. 2019 18:39
"Malá smradlavá zelíčka" nie sú moja najobľúbenejšia zelenina, ale v takejto podobe mi chutili. Díky za recept. Šalát je ozaj chutný, len nabudúce vynechám vývar a dám len čistú smotanu.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 1 hodinou
Bramborový bochníček
Přidáno před 5 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 6 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Fit salát
Přidáno před 18 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 9 minutami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 24 minutami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 2 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 3 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 3 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 4 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Suroviny: brambory, kapusta růžičková, smetana zakysaná, hořčice, pepř mletý, vývar hovězí, slanina uzená
Teplý kapustičkový salát po horalsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XJOo
9 názorů