Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohové vrkoče

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 9. 2019 11:30

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 437 kJ / 4 407 kcal
Bílkoviny149,17 g
Tuky147,69 g
Vláknina18,54 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 476 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy610,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eva 49

14. 4. 2022 11:10

Na to motání by bylo dobré video.;-)

pavelk pavelk

29. 9. 2019 20:36

Glabsi: Až je budu dělat, postup nafotím, a nebude to dlouho trvat.:-)

Glabsi

29. 9. 2019 18:39

To motani nejak nechapu ;-( fotopostup by by super

zdenka.s zdenka.s

26. 9. 2019 18:16

:-) :-) :-) :-) :-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

26. 9. 2019 18:04

pavelk: Z toho si nic nedělejte, že škrábe jako kocour. Kolega si chodil nechat číst nákupní lístky do lékárny / jeho žena byla lékařka/!

yanull yanull

26. 9. 2019 18:03

zdenka.s: Zdeni, tak Pavel mouku opravil na maizenu ;-)

pavelk pavelk

26. 9. 2019 17:49

zdenka.s: Ptáš se na kukuřičnou mouku? Je to kukuřičný škrob pod názvem Maizena a koupíš ji v každém obchodě. Musím opravit recept. manželka škrábe jako kocour.:-D

zdenka.s zdenka.s

26. 9. 2019 17:37

yanull, pavelk :děkuji :-K a ještě se zeptám, kde se koupí ?V některém řetězci nebo ve Zdravé výživě ?Já vůbec netuším .

mtvrdikova mtvrdikova

26. 9. 2019 17:18

pavelk: Děkuji za odpověď:-K

pavelk pavelk

26. 9. 2019 16:43

zdenka.s: Přikláním se k Yanull, že je těsto žlutější, ale především je těsto vláčné jak při zpracování, tak i po upečení.

pavelk pavelk

26. 9. 2019 16:40

mtvrdikova: Bochánek těsta se rozválí do tvaru oválu, na delší stranu se do poloviny dá náplň, prázdnou polovinou se překryje, kraje se přitlačí, aby náplň moc nevytekla, chytí se za konce a přetočí se proti sobě několikrát a takto vytvořený tvar se ještě stočí do věnce.

yanull yanull

26. 9. 2019 16:37

zdenka.s: Nevím, co odpoví autor receptu, ale jelikož je kukuřičná mouka žlutá, tak je tam přidána třeba kvůli barvě těsta ;-).

zdenka.s zdenka.s

26. 9. 2019 15:51

Jaký význam mají ty tři lžíce kukuřičné mouky? A musí být?
Motání je mi jasné, sama se tomu divím ;-) Jinak vrkoče jsou dokonalé :yes: polykám . . . .

mtvrdikova mtvrdikova

26. 9. 2019 15:33

Jsou krásné, brzy vyzkouším, škoda že tam není fotopostup:-*není mi to moc jasné, to motání:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na vrkoce z tvarohem

Suroviny: mléko, smetana ke šlehání, med tekutý, droždí čerstvé, vejce, žloutek, máslo, mouka hladká, škrob kukuřičný, sůl, cukr krystal, tvaroh měkký, žloutek, cukr vanilkový, rozinky, pudink vanilkový, žloutek, mléko

TopRecepty.cz

Tvarohové vrkoče

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y3Y6