Omáčky S (sardelová, sladká cibulová, sladká k vepřovému, slezinková, staročeská)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 335 kJ / 3 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,74 g |
Tuky | 316,55 g |
Vláknina | 16,72 g |
Cholesterol | 490 mg |
Sodík | 4,95 g |
Sůl | 12,29 g |
Sacharidy | 149,41 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 12. 2022 12:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 16 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 22 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 50 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Opičí chleba jsou vrstvené kuličky z kynutého těsta. Poradíme, jak chutný trhací chléb upéct
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: sladké omáčky k masu sardelová omáčka omáčka k pečeně u veprovemu
Suroviny: máslo, mouka hladká, mléko, pasta sardelová, pažitka, sádlo, cibule, smetana, voda, cukr, sůl, pepř, bobkový list, koření nové koření, koření hřebíček, povidla švestková, med, vývar masový, víno červené, kůra citronová, skořice, koření hřebíček, strouhanka, slanina, cibule, zelenina kořenová, jíška, smetana, majoránka, pepř, sůl, šťovík, máslo, mouka hladká, cukr, smetana, vývar masový, sůl
Omáčky S (sardelová, sladká cibulová, sladká k vepřovému, slezinková, staročeská)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z3WZ
1 názor