Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kyselo babičky z Podkrkonoší

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 10. 2019 13:42

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 397 kJ / 1 768 kcal
Bílkoviny75,36 g
Tuky39,64 g
Vláknina41,40 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 598 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy259,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Možná někdo právem namítne, že kyselo bývalo v Podkrkonoší jídlem chudých, z velice dostupných surovin, tak co tam dělá smetana... Je to pravda, ale babička mě to naučila se smetanou s tím, že je to daleko chutnější. Zvláště, když čeká hosty - to jsme jako my, kteří její kyselo milují. Když jsem tedy recept nazvala jako babiččino kyselo, musela jsem to napsat přesně, jak ho dělá ona, se vším všudy :-).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kyselo od babičky kyselo podle babičky podkrkonoší houbové kyselo jak zjemnit kyselo kyselo podle od babičky

Suroviny: kvásek chlebový, houby sušené, brambory, vejce, cibule, olej, kmín celý, sůl, smetana sladká

TopRecepty.cz

Kyselo babičky z Podkrkonoší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Djv