Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory zapékané s brynzou

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 40 min

90 min (50 min příprava + 40 min tepelná úprava)

1. 8. 2019 20:23

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 234 kJ / 1 729 kcal
Bílkoviny89,47 g
Tuky70,67 g
Vláknina22,60 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 1,84 g
Sůl4,42 g
Sacharidy172,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

2. 8. 2019 18:51

Hambro: ˇAno, netreba podlievať. Pekáč je vymastený olejom, takže sa nič neprichytí, a všetko je uvarené, takže skutočne stačí len poliatie rozmiešanou bryndzou a trochou mlieka a cca 20 min sa zapečie, kým nie je dozlata. :-K

Hambro Hambro

2. 8. 2019 13:52

Tohle mi určitě bude chutnat :yes:
Chápu dobře, že se to vůbec nemusí podlévat?

tejaja tejaja

2. 8. 2019 07:18

MiskaM: Ďakujem. :-K;-)

MiskaM MiskaM

1. 8. 2019 22:35

Hmm to může být dobrý <3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: brynza recepty zapekane brambory s drydzou recept na zapékané brambory zapékané brambory brynza brambory bryndza recepty recept zapékané brambory s bryndzou zapékané brambory recepty zelí s bramborem a brynzou zapékané zapekane brambory s brinzou brynza recepty brambory recepty s bryndzou

Suroviny: brambory, párky frankfurtské, vejce, brynza, mléko, kopr

TopRecepty.cz

Brambory zapékané s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QMgY