Jemná haše z pečeného hovězího masa
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 483 kJ / 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,65 g |
Tuky | 26,12 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 286 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 7,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Haši můžeme udělat i z jiného druhu masa, můžeme použít i vařené, ale z pečeného je chutnější.
Na haši mají mnozí ne zrovna hezké vzpomínky ze školních jídelen, ale doma udělaná je moc dobrá a je to šikovné využití zbytku masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 8. 2019 23:07
Eja57:
7. 8. 2019 20:00
magdalenka: z ryže lebo zemiakov to neurobíš
7. 8. 2019 19:58
magdalenka: konzistence asi prejtu....
7. 8. 2019 19:14
Ono to nemá byť omáčkovité, ale len tak držať po kope? (Zbytky mäsa nemávam, tam vidím problém. U nás ostáva ryža alebo zemiaky...)
7. 8. 2019 18:58
magdalenka: zkus, tento recept je fakt hodně dobrý, za mne s vařeným bramborkem a jen tak, bez volího oka, ale tento recept je zas jiný level... je to moc dobré,,,,
7. 8. 2019 18:39
Konečne viem, čo je hašé...mala som nejaké (mylné) predstavy o mletom mäse a teraz som aj googlila a dozvedela som sa, že ide o reprezentanta tradičnej českej kuchyne a zároveň tradičné jedlo francúzskej kuchyne (hachée = nasekaný"). Vďaka za rozšírenie obzorov!
7. 8. 2019 14:34
Eja57: děkuju, já jsem měla zbytek sosu a byl docela výrazný, tak jsem muškát nedávala, ale určitě by se hodil a na citronovou kůru jsem si nevzpomněla, i když ji mám taky moc ráda a používám docela často. Tak příště
7. 8. 2019 14:18
To je ono!!! Haše mojí babičky...žádné nastavování rohlíky či brambory...zásadně z hovězího...klidně obraného z žeber z polévky...Ale i některé kuchařky školních jídelen ji uměly hodně dobře.
Dík za připomenutí, už jsem dlouho nedělala - já ještě maličkou špetičku květu a maličko strouhnout citronové kúry, ale fakt maličko...
Mňam
Dík za připomenutí, už jsem dlouho nedělala - já ještě maličkou špetičku květu a maličko strouhnout citronové kúry, ale fakt maličko...
Mňam
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 3 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 22 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: recepty z hovězího masa pečené hovězí maso haše haše jak udělat recepty hašé pecene hovězí maso zbytek recept na pečené hovězí maso recept z hoveziho masa recept haši varene hovezi maso sos hovězí vařené maso zbylo recept na hašé haše recept pečene hovezi maso recepty pečené haše haše ze zbytků masa hovezi maso recepty madarské hašé švédské haše jemně masové haše
Suroviny: maso pečené, máslo, mouka hladká, cibule šalotka, vývar hovězí, sůl, pepř mletý
Jemná haše z pečeného hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y82p
8 názorů