Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí na celeru a víně z pomalého hrnce

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 300 min Doba tepelné úpravy: 300 min

300 min (300 min tepelná úprava)

23. 8. 2019 21:07

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 030 kJ / 3 114 kcal
Bílkoviny168,75 g
Tuky219,60 g
Vláknina38,00 g
Cholesterol 703 mg
Sodík 820 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy47,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 8. 2019 19:08

yanull: Janičko díky za zájem i komentář:-KDělám to stejně,tak jako Ty,když mám maso vcelku.Tentokrát jsme dostali maso nakrájené na kostky,proto jsem zvolila tento postup.Chtěla jsem se vyhnout"lovení"kostek masa před mixováním:-)

yanull yanull

24. 8. 2019 12:38

Drahuško, recept se mi líbí, dělám podobný, ale dovolím si malou technickou poznámku. Nevidím důvod, proč bych měla nejprve vařit celer a pak ho ještě dávat znovu vařit do PH. Já ho ani nestrouhám, pouze na větší kousky ho nakrájím osmažím na másle, pak k němu přidám ještě chvíli cibuli a vložím k masu. Tak trochu jako základ pod svíčkovou. Jen maso bych v tomto případě také opekla, třeba na slanině, nechala vcelku, abych ho mohla vyndat a pak vše ostatní spolu rozmixovat. ;-):-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kanci v pomalem hrnci kančí po burgundsku kančí na celeru kančí maso z pomalého hrnce kančí po burgbunsku kančí ražniči kančí maso v pomalém hrnci kanec recepty kančí v pomalem v pomalém hrnci nejlepší kančí po burgundsku kančí na víně s krenem kanec v pomalém v hrnci

Suroviny: plec kančí, cibule, celer, máslo, víno červené, vývar, česnek granulovaný, olej, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Kančí na celeru a víně z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n1MD