Červené zelí s křenem i na zimu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 26 048 kJ / 6 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,60 g |
Tuky | 210,96 g |
Vláknina | 134,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 946,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 9. 2019 18:10
hosta: Já se letos na to zelí, červené i bílé chystám, tak jestli mi to vyjde a budu fit, tak to udělám a zkusím, jak navrhuješ.Chci zkusit i to marinované na salát (s tím pyrosiřičitanem), to jsem ještě nikdy nedělala. Tak pokud mi to vyjde a udělám, přidám i fotky. Přeju samé pohodové dny!
8. 9. 2019 17:52
MamlajdaD: No snad máš třeba trošku chladnější komoru, špajz - stačí tak do 20 st., fakt jsem nikdy nesterilizovala. Zkus takto - pokud budeš krouhat a nakládat - nechat třeba dvě tři menší sklínky a uvidíš sama
8. 9. 2019 17:50
hosta: Dík za komentář! No já jsem to zatím nikdy nesterilizovala, ono se to brzy snědlo, a dělávala jsem to až později, na konci podzimu a to bylo ještě v baráčku, tam jsem to nemusela ani mít v lednici. Ale v paneláku, když je tam ten cukr, tak nevím, jestli by to nezačalo kvasit. Myslíš, že ne? (Doma se mi občas smějí a říkají mi "paní opatrná", ale já fakt raději vše na jistotu.)
8. 9. 2019 17:41
Znám z bílého zelí, křenu dvě sklenky a hlavně - nikdy jsem nesterilizovala, není to nutné, Deko to zajistí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 16 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta s tvarohem
Fitulka uvařila před 44 minutami
Šumavský bramborák, pečený v troubě
barbar uvařil před 50 minutami
Vepřové výpečky na černém pivu
Hana2123 uvařila před 56 minutami
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 11 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 14 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 14 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 14 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Babiččiny bramborové placky: Jednoduché jídlo, na které stačí tři ingredience, je třeba hlídat správný poměr brambor a mouky
Česnečka a její léčivá síla. Jak si pochutnat a k tomu prospět svému zdraví?
Beton, Bavorák, Mozek i Žabí hlen: Recepty na koktejly, které frčely v socialismu, můžete otestovat i dnes
Další recepty
Tématické fráze: červené zelí s křenem sterilizované červené zelí s s křenem cervene zeli cibuli a s křenem sterilizované červené zelí s křenem sterilizované zelí s křenem křen na na zimu sterilizovane červene se zelim sterilizovane červene se zelim
Suroviny: zelí červené, cibule, cukr krystal, olej, ocet, křen strouhaný, deko
Červené zelí s křenem i na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3o7
4 názory